Beren Saat: Bir tweet nedeniyle "terörist" oldum!

Beren Saat, zamanında attığı bir tweet nedeniyle terörist ilan edildiğini ve çok incindiğini söyledi. 

MAGAZİN 15.07.2020, 15:08
Beren Saat: Bir tweet nedeniyle "terörist" oldum!

Beren Saat, katıldığı bir Youtube programında samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu, 5-6 sene önce attığı bir tweet nedeniyle insanlar tarafından terörist ilan edildiğini ve çok incindiğini ifade etti. 

"Nefret söylemlerini azaltmak lazım"

Siber zorbalık meselesine dikkat çeken Beren Saat, bu sıkıntıyla mücadele edebilmek için birtakım hukuki tedbirler alınabileceğini, yaptırımlar uygulanabileceğini ve denetlemeler yapılabileceğini ancak çözümün başka yerde aranması gerektiğini söyledi.

Güzel oyuncu, artık nefret söylemlerinin bırakılması, ötekileştirmenin yaşamımızdan çıkarılması ve bireylerin birbirlerine karşı hırslarının ve kızgınlıklarının azaltılması gerektiğini kaydetti. 

"Pozitif eleştiri öğretilmeli"

İnsanlara siber zorbalık yapmamaları için sakinliğin ve pozitif eleştirinin öğretilmesi gerektiğine dikkat çeken Beren Saat, bu durumun örnek teşkil eden herkes için geçerli olduğunu belirtti.

"Meclis'te yumruklar atılmasın"

Beren Saat, bunu yalnızca liderler temelinde söylemediğini ama ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yumruk atılmaması gerektiğini ifade etti.

"Vatan haini oldum"

5-6 sene önce attığı bir tweet sebebiyle vatan haini ve terörist ilan edildiğini, bu yüzden çok fazla incindiğini ve zorlandığını anlatan ünlü oyuncu, kitlesel boyuttaki öfkenin yavaş yavaş iyileştirilmesi gerektiğini söyledi. 

Yorumlar (0)