Bensu Soral’ın doğum gününe, Hakan Baş’tan romantik kutlama!

Yaklaşık 4 yıldır evli olan oyuncu Bensu Soral ve eşi iş adamı Hakan Baş, mutlu yuvalarını sürdürüyor. Bugün tam 30 yaşına basan sevilen oyuncu Bensu Soral’a, eşi Hakan Baş’tan romantik bir kutlama mesajı geldi. Baş, eşiyle olan fotoğrafını paylaşarak ‘Nice güzel yaşlara sevgilim’ notunu koydu.

MAGAZİN 23.03.2021, 16:33 24.03.2021, 12:56
Bensu Soral’ın doğum gününe, Hakan Baş’tan romantik kutlama!

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan ve son olarak 2019’da Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği “Organize İşler: Sazan Sarmalı” filminde rol alan başarılı oyuncu Bensu Soral, bugün tam 30 yaşına bastı.



İkiz kardeşi Bedirhan Soral ile beraber olduğu fotoğraf karelerini paylaşan Bensu Soral, böylece ikizinin de doğum gününü kutlamış oldu. Ayrıca fotoğraflarda, ikilinin ablaları ve şu sıralar “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde rol alan Hande Soral da yer aldı.
 

Paylaşımının yorumlarını kapattı

2018 yılında bu yana iş insanı Hakan Baş ile evli olan Bensu Soral, en romantik paylaşımı ise eşinden aldı. Hakan Baş eşi ile beraber olduğu bir fotoğrafı, sosyal medya hesabında paylaştı. Fotoğrafa "Nice güzel yaşlara sevgilim" diye bir not koyan Baş’a, 7 binden fazla beğeni gelirken paylaşım yoruma kapatıldı.
 

Mutlu bir evliliği, karşılıklı hoşgörüye bağlamıştı

Oyunculuğa şans eseri yeteneği keşfedilen ablası Hande Soral’ın sayesinde adım atan Bensu Soral, geçen aylarda çocuk isteyip istememesi hakkında sorular cevaplamıştı. Soral, çocuk için daha çok zamanları olduğunu belirtmişti. Mutlu evlilik için düşüncelerini soran muhabirlere Soral, bunun için karşılıklı hoşgörüyle beraber empati duygusunun da önemine dikkat çekmişti.

Yorumlar (0)