Bensu Soral’dan çocuk oyuncu yorumu: “Olumlu bakmıyorum”

Dizilerde oluşturulan set alanlarının çocuklar için zor bir yer olduğunu dile getiren Bensu Soral, "Benim düşüncem, çocukların çocukluk zamanlarını güzel bir şekilde geçirmesinden yana." dedi.

MAGAZİN 13.11.2022, 13:41 14.11.2022, 09:45
Bensu Soral’dan çocuk oyuncu yorumu: “Olumlu bakmıyorum”

Son dönemlerde aldığı rollerle kendinden söz ettiren kadın oyuncular içerisinde bulunan Bensu Soral, set ortamında çocukların olması ile ilgili açıklamada bulundu.

Anne rolünü canlandırıyor

Sosyal medya hesabında 4,8 milyon takipçisi bulunan Soral, sağlık sorunları ile ilgili tedavi görüyor. Diş tedavisinin çıkışında basın mensuplarıyla karşılaşan oyuncu, kendisine soruların soruları yanıtsız bırakmadı.

“Tuzak” isimli dizide rol aldığı Ceren karakteri hakkında konuşan Soral, anne rolünü canlandırıyor. Soral, setlerde çocukların çalıştırılması konusunda olumlu bakmadığını dile getirdi.

“Bu yaşta stres yaşamalarına gerek yok”

Setlerde bulunan şartların yaşça küçük kişiler için uygun olmadığına işaret eden oyuncu, "Ben çocukların dizi setlerinde çalışmasına olumlu bakmıyorum. Bu konuda söz konusu durumun biraz trajik olduğunu düşünüyorum. Tabi yapan kişilere duyuyorum. Ancak benim çocuğum olsa, asla setlere almam. Setlerde çalışma koşulları ciddi anlamda zor. Benim düşüncem çocukların çocukluğunu doyarak yaşamasıdır. Bu kadar erken yaşta bu seviyede bir stres yaşanmasına gerek görmüyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)