"Benim hakkımda yorum yapma"

Son dönemde gündemden düşmeyen Can Yaman, eski rol arkadaşı ve sevgilisi Demet Özdemir'den uyarı aldı. Özdemir'in, "Benim hakkımda konuşmasın" diyerek Yaman'a haber gönderdiği iddia edildi.

MAGAZİN 08.12.2019, 21:11
"Benim hakkımda yorum yapma"

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda "Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk" ifadelerini kullanan Can Yaman, daha önce birlikte çalıştığı Selen Soyder için "libidosu yoktu" yorumunu yapmıştı.

Yaman, İspanya'da katıldığı bir programda "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" şeklinde soru soran bir kadın hayranına "Arka odaya gel, göstereyim" yanıtını vermişti.

İspanya'da kendisiyle röportaj yapan muhabirle de flört etmeye çalışan Can Yaman'ı eski rol arkadaşları Farah Zeynep Abdullah ve Sinem Kobal takipten çıkartmıştı.

iddialara göre, 'Erkenci Kuş' dizisinden rol arkadaşı ve eski sevgilisi Demet Özdemir de Can Yaman'a bilenenler arasında!

Eski partneri ve sevgilisine menajeri aracılığıyla haber yollayan Özdemir, "Benim hakkımda konuşmasın" diyerek Yaman'ı uyardı.

Yorumlar (0)