"Beni aldatacaktın" iddialarına yanıt verdi!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un Berk Suyabatmaz ile boşanmasına ilişkin ortaya atılan iddia, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Esmersoy, o iddiaları yanıtladı.

MAGAZİN 12.12.2019, 11:10
"Beni aldatacaktın" iddialarına yanıt verdi!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile geçtiğimiz eylül ayında boşanmıştı. 

Esmersoy'un sosyal medyada yabancı bir kadının fotoğrafları ile sahte hesap açtığı ve bu hesaptan o dönem eşi olan Berk Suyabatmaz ile buluşma ayarladığı ileri sürülmüştü. 

Hatta buluşma vakti geldiğinde ise kimliğini açıkladığı ve "Beni aldatacaktın" deyip evliliğini bitirdiği iddia edilmişti.

Ünlü sunucu, ortalığı karıştıran o iddiaları yanıtladı.

"Berk'le anlaşamadık"

Esmersoy, "Berk sayfasında da paylaşmıştı. Onun gibi davranan, onun fotoğrafını kullanarak hesap açan, listesindeki kadınlara onun ağzından yazan biri oldu. Konunun benimle ilgisi yok yani. Böyle bir şey niye yapayım. Biz Berk’le anlaşamadık, o yüzden ayrıldık." açıklamasında bulundu. 

Güzel sunucu,  "İbrahim Sekim ile Bu Gece" programında özel hayatına dair yaptığı açıklamalarda, "İlişkilerde yaşadığım tartışmalar genellikle telefon yüzünden oluyor. Tartışmanın sonunda o telefon kırılıyor. Ya benimki, ya karşımdakininki..." ifadelerini kullanmıştı. 

Yorumlar (0)