"Ben her kaybı aramak zorunda değilim"

Müge Anlı, programına gelen bir konuya verdiği tepkiyle gündeme oturdu.

MAGAZİN 02.10.2019, 22:47
"Ben her kaybı aramak zorunda değilim"

Anlı'nın sunduğu "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında, kız çocuğa hamile olduğu için eşini döven ve kaybolduğu için aranan Vakkas Akteke'ye ilişkin "Ben böyle bir adamı aramam başına bir iş geldiyse de iyi olmuş" ifadelerini kullandı.

Mersin'de yaşayan 65 Yaşındaki Vakkas Akteke 10 Ocak gününden beri kayıp! Esrarengiz bir şekilde kaybolan ve 9 aydır bulunamayan Akteke'nin kızı Gülenay Çandır, Müge Anlı’nın programına  başvurdu. Gülenay Çandır, annesi Meryem ve erkek kardeşi Umut’un babasına bir şey yapmış olabileceğini iddia etti.

Kızı, canlı yayına bağlandı

Vakkas beyin kızı Gülenay Hanım ise canlı yayında şöyle konuştu:

"Babamın gideceği gün ben çok ağladım 'gitme baba' dedim. Babam bana dedi ki 'Gülenay ben gideceğim başka bir köye yerleşeceğim telefonumu da kapatacağım kimse bana ulaşamayacak. Ben annenin bana yaptıklarının hesabını ödeteceğim bu onun iyi günleri bu günler...' dedi."

Kayıp Akteke'nin eşi de bağlandı

Bu açıklamaların ardından Meryem Hanım canlı yayına bağlandı ve şu ifadeleri kullandı:

"Müge Hanım; beni bir buçuk sene önce terk etti zaten. Beni daha önce arayıp kötü kelimeler söyledi. Bu beni 4. bırakıp gitmesi... Eşimin bulunmasını istiyorum ama yine de birleşmem onunla. Dayağını yemekten, eziyetini çekmekten başka bir şey yapmadım. Defalarca yardım istedim ben... 5 kız doğurdum beşinde de 9 ay dayak yedim. Erkek doğurdum çocuğum hamileyken dayak attı çocuğum sakat doğdu. Yine beni suçladı. Ne yapayım ben Müge Hanım..."

"Vakkas Akteke'yi aramama hakkımı kullanıyorum"

Anlatılanlar üzerine sinirlenen Müge Anlı ise, "Ben her kaybı aramak zorunda değilim. Vakkas Akteke'yi aramama hakkımı kullanıyorum. Bu duruma bir kere düştüm. Babasını öldüren kızda. O zaman da söyledim bilseydim almazdım diye. Bence siz jandarmaya başvurun çok özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)