"Ben 40 yaşımdayken neredeydiniz?"

Yıllardır sahnelerde fırtına gibi esen Fedon, önceki gece Bodrum Bardakçı Koyu’nda sahneye çıktı. Dans eden kadın hayranlarına sitem eden Fedon, "Ben 40 yaşındayken neredeydiniz siz? Artık Fedon bastonla geziyor." dedi.

MAGAZİN 13.07.2019, 23:11
"Ben 40 yaşımdayken neredeydiniz?"

Her sahnesinde olduğu gibi sahne kıyafetlerini kendisi hazırlayarak sevenlerinin karşısına çıkan Fedon, "Giydiğin kıyafet insanlara verdiğin değerdir. Benim ilk mesleğim terzilikti. Sonra ne olduysa birden bire kendimi sahnelerde buldum. Sizlere layık olmak için elimden geleni her zaman yapmaya çalıştım. Ama şu pantolunuma bir çözüm bulamıyorum bu gece. Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya. Tam da bunu yaşıyorum şu an. Namussuz sürekli düşüyor" diyerek izleyenleri kırdı geçirdi.

DANS EDEN HAYRANLARINA SATAŞTI

Programına kendisiyle özdeşleşen Yunanca parçalara başlayan usta sanatçı, "35 yıldır şarkı söylüyorum, bugün bir başka heyecanlıyım" dedi. Dansçılarının sahnede yaptığı sirtaki şovuna söylediği hareketli şarkılarla eşlik eden, Fedon, dans eden kadın hayranlarına, "Ben 40 yaşındayken neredeydiniz siz? Şimdi 75 yaşıma geldim. Artık Fedon bastonla geziyor, siz çıkmış gerdan kırıyorsunuz" dedi.

Yorumlar (0)