Bella Hadid’in çok konuşulacak sonbahar stili 

Son dönemlerin en popüler modellerinden olan Bella Hadid, sonbaharı getirdi. Sokak stili ile konuşmayı seven 24 yaşındaki süpermodel, New York sokaklarında nefesleri kesti. 

MAGAZİN 24.09.2021, 16:03 25.09.2021, 11:06
Bella Hadid’in çok konuşulacak sonbahar stili 

Filistin asıllı ABD’li 24 yaşındaki model Bella Hafif, önceki gün New York’ta görüntülendi. Bir mekana girerken kameralara takılan Hadid, “sonbaharı getirdi”. Yılın her döneminde ince ve büyük oranda açık kıyafetler giymeyi tercih eden ünlü model, bu sene sonbaharı erken ve “kapalı” şekilde getirdi.  



Tepeden tırnağa ekose 

Tepeden tırnağa ekose olduğu görülen takımı ile hem olumlu hem de olumsuz duyguları aynı anda yaşatan Hadid’in sokak stili, modacıların analizine girdi. Siyah-gri renklerini bir arada ve ekose deseniyle kullanması modacılar tarafından eleştirilen model, tüm kombinine rağmen geçer not aldı. 



Eylül ayında ortaklığını duyurdu 

Bella Hadid, eylül ayına, yeni kurulan içecek markası ile ortaklığını duyurarak başlamış ve ayın kalanında da New York Moda Haftası’nda da markanın lansman (tanıtım) partisine ev sahipliği yapmıştı. Bu ay içerisinde kız kardeşi Gigi Hadid’in kızı Khai’nin birinci yaş doğum günü partisine de katılan Bella Hadid, yoğun geçen programında dahi ailesine vakit ayırdığını ve stilini sokaklarda konuşturduğunu göstermişti. 



Yorumlar (0)