Bella Hadid, ağladığı anları Instagram’da paylaştı: “Neredeyse her gün ve gece ağlıyorum” 

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, “Sosyal medya gerçek değil” notunu düştüğü fotoğraflarını Instagram’da paylaştı. Son birkaç senedir neredeyse her gün ve gece ağladığını belirten Hadid’in tüm fotoğraflarında ağlaması büyük yankı uyandırdı. Takipçileri, bu durumu, Bella Hadid’in eski sevgilisi Weeknd’e bağladı. 

MAGAZİN 10.11.2021, 17:33 11.11.2021, 13:46
Bella Hadid, ağladığı anları Instagram’da paylaştı: “Neredeyse her gün ve gece ağlıyorum” 

Güzelliği ve fiziği ile gerek defilelerin ve markaların gerekse sosyal medyanın en popüler isimlerinden olan Bella Hadid, son paylaşımı ile dikkatleri yine üzerine çekti. Sık sık modellik kariyeriyle ilgili paylaşımlar yapan Hadid, bu kez paylaştığı fotoğraflar ile takipçilerini hayli şaşırttı. 

25 yaşındaki Bella Hadid, ağlarken çektiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı. 47 milyondan fazla takipçisi olan Hadid, şarkıcı Willow Smith’in kendisi ile görüştüğü ve sorunlarını anlattığı videonun altına “Seni ve sözlerini seviyorum.” yazmasının ardından hakkında bilinmesini istediklerini yazdı. 

“İnsanlar neden burada olduklarından emin değiller” 

Amerika asıllı Yolanda Hadid ve Filistin asıllı Muhammed Hadid’in kızı Bella Hadid, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “İnsanlar, neden burada olduklarından emin değiller. Temelde herkesin aynı şekilde hissettiğini unutuyorlar. Kaybolmuş ve kafası karışmış haldeler. Neşemiz, mutluluğumuzu, güvensizliğimizi ve her şeyi doğal ve güzel olarak kabul edin. Bu duvarları yıkacak olan; herkesin ‘Hayır senin acını ve sevincini anlıyorum.’ demesini sağlayacak olan bu. Hep birlikte daha iyi olacağız.”  



“Sosyal medya gerçek değil” 

Bella Hadid: “Son birkaç senede neredeyse her gün ve gece ağlıyorum. Sosyal medya, burası gerçek değil. Hayatta mücadele eden herkes için bu aynı, bunu unutmayın. Bazen duymak istediğiniz tek şey yalnız olmadığınız. Benden size gelsin: Yalnız değilsiniz. Sizi seviyorum. Sizi seviyorum ve sizi duyuyorum. Kişisel yardım, ruhsal hastalık ve kişisel yardımlar doğrusal değildir. Bunlar, engelleri hemen hemen rollercoaster ile geçmek gibidir.” 

Rüzgar gibi esen aşkıyla geçen sene ayrılmıştı 

The Weeknd olarak bilinen ünlü şarkısı ve Bella Hadid’in aşkı 2020 senesine damga vurmuştu. İkili, hayranlar tarafından birbirlerine çok yakıştırılıyordu fakat ilişki, şoke eden bir ayrılıkla son bulmuştu. Ayrılık sonrasında Bella Hadid objektiflere uzun süre boyunca yüzü asık şekilde yakalanmış, ağladığı fotoğraflarını o dönemde paylaşmaya başlamıştı. 



30 yaşındaki Kanadalı şarkısı The Weeknd ise o dönemde Bella Hadid ile ilişkisi hakkında olduğu ayan beyan belli olan, şu sözleri içeren şarkısını yazmıştı: “Dönüşümüz yok / Eskisi gibi olamıyoruz / Bitti / Artık aklını bu aşkla daha fazla kurcalama / Sürekli ilgi istiyorsun / Konuşmadığımız zamanlarda bile basına malzeme veriyorsun / Artık ikimiz de başkalarıylayız / Lütfen beni bir daha arama” 

Ağladığı anlar internette hızla yayılıyor 

Bella Hadid, bu aşk ve ayrılık ile sarsılmış durumdayken The Weeknd’in şarkısıyla ikinci darbeyi yemişti. Ağladığı anları yaklaşık bir senedir aralıklı olarak Instagram hesabından paylaşan Hadid, en büyük desteği takipçilerinden almıştı. Dünyanın dört bir yanındaki hayranları, Hadid’e, “Değmez” yorumlarında bulunmuştu. Bella Hadid’e en büyük destek ise belki de Türk takipçilerinden gelmişti.  

Yorumlar (0)