Bella ve Gigi Hadid’in babaları, İstanbul’a hayran kaldı!

Küresel anlamda ünleri uzanan model kardeşler Bella Hadid ve Gigi Hadid’in babaları, İstanbul’a geldi. Şehre hayran kalan Mohamed Hadid, İstanbul’u ‘büyüleyici bir yer’ olarak tanımladı.

MAGAZİN 22.03.2021, 10:16 22.03.2021, 18:05
Bella ve Gigi Hadid’in babaları, İstanbul’a hayran kaldı!

Ünleri artık dünyayı aşan top modeller Bella Hadid ve Gigi Hadid’in babaları Mohamed Hadid, İstanbul’a geldi. Hadid, daha önce Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin de gezdiği, Refik Anadol’un “Makine Hatıraları: Uzay” adlı sergisini gezdi. Dolapdere’deki, “İstanbul Pilevneli Gallery” adlı mekanda sergilenen serginin arsından İstanbul’u turlayan Hadid, şehrin tarihi ve turistik mekanlarındaki farklı noktaları keşfetti.

Anadol’un sergisine hayran kaldı

Sergiyi Anadol ile beraber gezen Hadid, eserlerle bol bol fotoğraf çektirdi. Bu serginin kendisini çok heyecanlandırdığından söz eden Hadid, İstanbul’a gelmekten ve şehrin zenginliklerini görmekten duyduğu memnuniyetten söz etti.



Daha önce Anadol’un Londra’daki sergilerini de gezdiğini söyleyen Hadid, ilk kez sergilerin arka planının anlayabildiğini de sözlerine ekledi. Hadid, kendisine kapsamlı bir sunum gerçekleştiren Anadol’a ve tüm galeri ekibine de teşekkür etti.


 

“İstanbul büyüleyici bir yer”

İstanbul’un dünyadaki favori şehri olduğundan söz eden Mohamed Hadid, İstanbul’un yeni ve eskiyi bir araya getiren muazzam bir dokudu olduğundan söz etti. İstanbul’un insanları, yemekleri ve farklı kültürü olduğunu söyleyen Hadid, İstanbul’un ‘büyüleyici bir yer’ olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)