Bella Hadid’den Filistin itirafları

Filistin’in savunuculuğunu yapan dünyaca ünlü model Bella Hadid, birçok markadan veto yediğini dile getirdi. Bunun yanı sıra ünlü model Filistin hakkında birçok itirafta bulundu.

MAGAZİN 17.08.2022, 17:35 18.08.2022, 14:01
Bella Hadid’den Filistin itirafları

Bir dergiye röportaj veren 25 yaşındaki Filistin asıllı dünyaca ünlü manken Bella Hadid, açık sözlülüğü ve cesur hareketleriyle düşüncelerini ifade etti. Filistinli vatandaşları savunan Hadid, “Dünyaya model olmak adına gelmediğimi düşünüyorum" dedi.

“Bana fırsat verilmedi”

Kaliforniya'da büyüdüğünü söyleyen Hadid, 2000 senesinde babası ve annesinin boşanmasının sonrasında Filistin bağlarından koptuğunu ifade etti. Hadid, “Filistin köklerimi uzunca bir süredir özlüyordum. Bu durum beni oldukça yalnız ve üzgün ve hissettiriyordu. Her zaman babamla beraber olmayı, Müslüman bir düşüncede yaşamayı ve ibadet edebilmeyi çok isterdim. Ancak bu fırsat bana sağlanmadı. Filistin'i özgür bir şekilde görmemiş, orada hayatını sürdüren yaşlılar ve büyüyüp iyi bir yaşantısı olabilecek çocuklar adına çabalıyorum. Şu an çok şanslıyım. Çünkü hissettiği ve istediğim şekilde kendimi ifade edebileceği bir konumdayım” şeklinde konuştu.

“7 yıllık arkadaşlarım görüşmeyi kesti”

Bir zamanlar düşüşe geçtiğini ve işini kaybettiğini dile getiren Hadid, “Çok fazla firma benimle iş yapmayı bıraktı. Sadece bu değil yedi sene boyunca beraber yemek yediğimiz evlerine gittiğim insanlar benimle görüşmeyi bıraktı. Ben bu yaşama modellik için gelmediğimi anlamış oldum. Mesleğim bırakmak beni üzmüyor." dedi.

Yorumlar (0)