Bella Hadid, hasta yatağından fotoğraf paylaştı

Son zamanlarda çekimden çekime koşan ve bir yandan da diyetine sadık kalmaya çalışan ünlü model Bella Hadid'in sağlığı bozuldu. Lyme hastalığına yakalanan 26 yaşındaki model, hasta yatağından fotoğraflar paylaştı. Stres nedeniyle sigara ve enerji içeceği tüketimini artıran Hadid'in sağlığının bozulması, hayranlarını endişelendiriyor.

MAGAZİN 08.11.2022, 10:43 08.11.2022, 16:16 Hakan Öksüz
Bella Hadid, hasta yatağından fotoğraf paylaştı

Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, yaptırdığı estetikler ve diyet ile birlikte görünümünü değiştirdi. Bazı hayranlar, zayıflayan ve yüzü çöken Bella Hadid'in geçirdiği değişimden memnun olmadı. Kene ısırığı ile insana bulaşan Lyme hastalığına yakalandığı öğrenilen Bella Hadid, tedavi altına alındı.

Yoğun iş temposu, belini büktü

Son derece yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren ünlü model Bella Hadid'in sağlığı bozuldu. Son haftalarda podyuma çıkmadığı bir gün bile olmayan dünyaca ünlü model, her gün çekimden çekime koşturuyor. Bir taraftan da diyetine uymaya çalışan Bella Hadid'in psikolojisinin bozulduğu söyleniyor.

Sırtındaki bantlar merak edildi

Edinilen bilgilere göre iş temposunun yoğunluğu nedeniyle oluşan stres, Bella Hadid'in kanındaki enfeksiyonun derecesini artırıyor. Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye yatan 26 yaşındaki modelin sırtındaki bantların ne olduğu merak edildi. Bu bantların, ağrı ve ateşi hafiflettiği kaydedildi.

Enerji içeceği ve sigaraya sardı!

Yoğun iş temposu ve beslenme şekli nedeniyle Bella Hadid'in sağlığının bozulduğu belirtiliyor. Yakın çevresi tarafından aktarılan bilgilere göre güzel model, sık sık enerji içeceği tüketerek ayakta kalmaya çalışıyor. Stres nedeniyle son zamanlarda sigara kullanımını da artırdığı söylenen Bella Hadid'in sağlık durumu, hayranlarını endişelendiriyor.

Yorumlar (0)