Beklenen fotoğraf geldi! Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinden “olay” kare 

Genç iş insanı ve girişimci Mehmet Dinçerler ile ilk fotoğrafını paylaşan Hadise, magazin dünyasına çok konuşulacak bir giriş yaptı. Spor sonrası fiziği ile dikkat çeken Hadise, “İyi ki sen” dedi ve dedirtti. 

MAGAZİN 10.10.2021, 12:11 11.10.2021, 10:37
Beklenen fotoğraf geldi! Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinden “olay” kare 

Şarkıları, dansları, kıyafetleri ve elbette ki aşklarıyla gündemden düşmeyen Hadise’nin ismi uzun süredir genç iş insanı ve girişimci Mehmet Dinçerler ile anılıyordu. Yalnızca hayranlarının gizli çekim yaparak paylaştığı fotoğrafları sergilenen çift, sonunda bir kare paylaştı. 



İlk resmi paylaşım Hadise’den geldi 

Sevgilisi Mehmet Dinçerler ile fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabında paylaşan Hadise, el ele tutuştukları fotoğrafı siyah-beyaz filtre ile paylaşmayı tercih ederek Kayahan’ın “Bizimkisi bir aşk hikayesi / Siyah beyaz film gibi biraz” şarkı sözlerini hatırlattı. 



“İyi ki sen” 

Sevgilisi ile birlikteliği süresince hem ruhani hem de fiziki değişime gittiği görülen Hadise, hayranları tarafından tam not aldığı kareyi “İyi ki sen” notuyla paylaşıp beyaz kalp ifadesi koydu. Güzel şarkıcısının aşk kokan paylaşımı kısa sürede 500 binden fazla beğeni aldı. 

Yorumlar (0)