Behzat Ç.  hayranlarına kötü haber

Altı yıl aradan sonra internet dizisi olarak geri dönen Behzat Ç.'nin, BluTV ile yeni sezon için anlaşamadığı iddia edildi. Dizinin beşinci sezon çekimlerinin başlamadan iptal edildiği iddia ediliyor.

MAGAZİN 22.10.2019, 10:52
Behzat Ç.  hayranlarına kötü haber

BEHZAT Ç. HAYRANLARINI ÜZENCEK İDDİA

Aradan 6 yıl geçmesine rağmen yeni bölümleriyle gündemden düşmeyen Behzat Ç.'nin 9 bölümlük giriş hikayesinde sona gelindiği öğrenildi.

BluTv adlı dijital platformda yayınlanan dizi, kısa sürede eskisi kadar çok sevilmeyi başarmıştı. BluTV, dizinin 45 dakikalık formatının 60 dakikaya çıkacağını ve yeni sezon çekimlerinin yakında başlayacağını duyurmuştu. Öte yandan yeni sezonda "Harun" gibi klasikleşmiş karakterlerin de geri döneceği söyleniyordu.


"PROJE DURDU NE YAZIK Kİ ANLAŞAMADILAR"

Webtekno'nun iddiasına göre beşinci sezon için yapım öncesi aşamada olan dizinin yeni sezonu iptal edildi.

Dizide Behzat’ın ağabeyi Şevket’e hayat veren Ege Aydan'ın,  Instagram hesabındaki bir gönderisine yapılan yoruma verdiği yanıt iddiaları güçlendirdi.

Aydan, yeni sezonun ne zaman başlayacağını soran bir takipçisine, "Proje durdu ne yazık ki anlaşamadılar" yanıtını verdi. Kısa bir süre sonra ise Aydan, yorumunu sildi.

BluTV cephesi, henüz iddialara yönelik bir açıklamada bulunmadı. Diğer iddialarsa, Behzat Ç. ekibinin yeni sezon öncesi maddi konularda anlaşamadığı yönünde.

Yorumlar (0)