Başarılı oyuncu Umut Kurt, Melisa İnci’ye evlenme teklifi etti!

Sevilen projelerin başarılı oyuncusu Umut Kurt, uzun zamandır sanat yönetmeni Melisa İnci ile bir ilişki yaşıyor. Sevgilisine evlilik teklifi eden Umut Kurt, İnci’nin teklifi kabul etmesiyle beraber mutlu olduğu o anları da sosyal medya hesabından paylaştı. Ayrıca Kurt’a bazı ünlüler de tebrik mesajında bulundu.

MAGAZİN 01.05.2021, 13:55 02.05.2021, 09:49
Başarılı oyuncu Umut Kurt, Melisa İnci’ye evlenme teklifi etti!

Rol aldığı ‘Hatırla Sevgili’, ‘Beynelmilel’, ‘Yüksek Giriş, ‘Beni Böyle Sev’, ‘Kavşak’, ‘İtirazım Var’ ve ‘Bağlılık Aslı’ gibi dizi filmlerle bilinen başarılı oyuncu Umut Kurt, sevgilisi Melisa İnci’ye evlenme teklifinde bulundu. Bilindiği üzere Umut Kurt, uzun bir süredir sanat yönetmenliği yapan Melisa İnci ile bir beraberlik yaşıyor. Sevgilisine yaptığı teklif sonucu ‘Evet’ cevabını duyan Kurt, büyük bir sevinç yaşadı. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden teklif ettiği anları paylaşan Kurt’a, Zeynep Bastık, Berkay Şahin, Aslı Bekiroğlu, Ümit Kantarcılar ve Can Evrenol gibi isimler de tebrik mesajında bulundu. 

Büyük bir mutluluk yaşadı

Evlilik yolunda güzel bir adım atan çift, geçtiğimiz gün adeta bir mutluk yaşadı. Sevgilisinin önünde diz çökerek ona evlenme teklifinde buluna Kurt’un sürprizi karşısında İnci, büyük bir mutluluk yaşadı. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden evlenme teklifinde bulunduğu anları paylaşan Kurt, paylaşımına "Her gün yanıtnda olmak için uyanacağım" notunu da ekledi. Son olarak dijital platformda yayınlanan ‘Fatma’ dizisinde rol alan Umut Kurt, Burcu Biricik ile beraber kamyondaki sahnelerde yer almıştı.

Rol aldığı son film, Oscar aday adayı oldu

17 Nisan 1981 tarihinde Erzincan’da dünyaya gelen Umut Kurt son olarak, geçtiğimiz yıl ilk sezonu yayınlanan dijital platform dizisi ‘Çıplak’ın ikinci sezon oyuncu kadrosuna katılmıştı. İkinci sezon bölümleri de tıpkı ilk sezonu gibi cep telefonuyla çekilen dizide Kurt; Müge Bayramoğlu, Taro Emir Tekin, İpek Erdem, Selin Dumlugöl ve Nilüfer Açıkalın gibi oyuncularla beraber rol aldı. Ayrıca dört bölüm sonra final yapan Şeref Sözü dizisinde de rol alan Kurt, 2019 yılının Türkiye’den Oscar aday adayı olan ‘Bağlılık Aslı’ filmiyle de sinemaseverlerin karşısına çıkmıştı. En son dijital platformda yayınlanan ‘Fatma’ dizisinde izleyici karşısına çıkan Umut Kurt, izleyicilerin hafızasına ‘Hatırla Sevgili’ dizisi ve ‘Beynelmilel’ filmindeki rolleriyle kazınmıştı.

Yorumlar (0)