Başarılı oyuncu Toygan Avanoğlu, koronavirüsü yendi!

Şu sıralar ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisindeki rolüyle izleyicinin karşısına çıkan sevilen oyuncu Toygan Avanoğlu, koronavirüse yakalanmıştı. Çekimler için Ordu’da bulunan dizinin ‘Sefer Kaptan’ı Avanoğlu,kaldırıldığı hastanede koronavirüsü yenerek taburcu edildi.

MAGAZİN 04.05.2021, 10:47 04.05.2021, 18:10
Başarılı oyuncu Toygan Avanoğlu, koronavirüsü yendi!

Yaklaşık iki sezondur devam eden ve çekimleri Ordu’da yapılan ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisinde rol alan başarılı oyuncu Toygan Avanoğlu, koronavirüse yakalanmıştı. Canlandırdığı komedi türündeki rollerle herkesin aklında kalan başarılı oyuncu, dizi setinde yapılan testinin sonucunun pozitif olduğunu öğrendi. Koronavirüse yakalandığı öğrenen Avanoğlu, bir süre evinde karantinaya girdi.  Ancak durumu daha köyüe giden Avanoğlu, Ordu’da özel bir hastanede tedaviye alındı. Tahlilleri sonucunda akciğelerine kadar virüsün indiği tespit edilen Avanoğlu, 15 günlük bir süreç geçirdi. 



Sağlık çalışanlarına teşekkür etti

Son yapılan testinin negatif olmasının ardından hastaneden taburcu edilen Avanoğlu, hastanedeki sağlık çalışanlarına çok teşekkür etti. Nefes darlığı yaşadığı için hastaneye gittiğini söyleyen Avanoğlu, herkesin kurallara uyması gerektiğini belirtti.



Çok ciddi bir hastalık geçirdiğini söyleyen Avanoğlu, kurallara uymayanları uymaları konusunda uyardı. Hastanedeki doktorlar da Avanoğlu’nun uyumlu bir hasta olduğunu ve ekranlarda sevenleriyle Avanoğlu’nun buluşacağını söyledi. 



Güzel Köyü dizisi sayesinde yıldızı parladı

19 Oscak 1979 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Toygan Avanoğlu, ilk olarak Mijdat Gezen Sanat merkezi’nde oyunculuk ve şan dersi aldı. Oyunculuğa ‘Kanal-İ-Zasyon’ adlı filmde başlayan Avanoğlu, daha sonra ‘Düşman Kardeşler’ dizisiyle de televizyona adım attı. 2014 yılında ‘Güzel Köylü’ dizisinde rol alan Avanoğlu, Bünyamin karakteriyle adeta yıldızını parlatıp fenomen oldu. ‘Hayati Tehlike’; ‘Ayla’, ‘Deli Aşk’, ‘Yol Arkadaşım’, ‘Aslı Gibidir’ ve ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ gibi filmlerde de rol alan Avanoğlu, son olarak  ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisinde iki yıldır Kaptan sefer Kadıoğlu karakterine hayat veriyor.

Yorumlar (0)