Başarılı oyuncu Murat Ünalmış’tan, doğum gününde anlamlı bağış!

Üç sezondur yayınşanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde rol alan Murat Ünalmış, doğum gününde anlamlı bir iyiliğe imza attı. Todev Otizm Vakfı ile iş birliği yapan Ünalmış, kendisine hediye gönderilmesi yerine vakfa bağış yapılmasını rica etti.

MAGAZİN 24.04.2021, 10:24 24.04.2021, 13:47
Başarılı oyuncu Murat Ünalmış’tan, doğum gününde anlamlı bağış!

Yer aldığı projelerdeki performansıyla ve yakışıklılığıyla adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Murat Ünalmış, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk geldiği 23 Nisan’da doğum gününü kutladı. Üç yıldır çekimleri süren ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde Demir karakterine hayat veren Ünalmış, bu yılki doğum günü için anlamlı bir adım attı. Todev Otizm Vakfı ile iş birliği yapan Murat Ünalmış, kendisi için doğum gününde hediye gönderilmemesini istedi. Bunun yerine vakfa bağış yapılması çağrısında bulunan Ünalmış, vakıfla birlikte çocuklara destekte bulunmaya karar verdi.



Otizmli bireylerin sağlık ve eğitim giderlerine destek verildi

Todev Otizm Vakfı ile iş birliği yaparak, otistik bireylerin eğitimine destek olma kararı alan Ünalmış, çalışmanın İyilik Paylaş Platformu üzerinden yapıldığını da duyurdu. Böylece Ünalmış’ın hayranları ve yakın dostları da bu çağrıya kayıtısı kalmadı. Ünalmış’ın paylaşımı sonrası dostları ve hayranları, Todev Otizm Vakfı’na bağış yaptılar. Böylece otizmli bireylerin eğitimlerine ve sağlık sorunlarına destek verilmiş oldu.



Yer Gök Aşk dizisiyle popülerliğe kavuştu

23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri’de dünyaya gelen Murat Ünalmış, profesyonel Basketbolcu olarak Fenerbahçe’de forma giydi. İşletme bölümü mezunu olan Ünalmış, daha sonra oyunculuk eğitimi almaya karar verdi. 2003 yılında rol aldığı ‘Kurşun Yarası’ dizisi sayesinde tanınan Ünalmış, daha sonra ‘Deli Duran’, ‘Şöhret’, ‘Kasaba’ ve ‘Rüzgar’ gibi dizilerde de rol aldı. 2010 yılında yıldızı parlayan Ünalmış, iki yıl boyunca rol aldığı ‘Yer Gök Aşk’ dizisinde canlandırdığı Yusuf karakteriyle popüler oldu. Aynı yıl ‘New York'ta Beş Minare’ filminde de rol alan Ünalmış ayrıca, ‘Gecenin Kanatları’ ve ‘Güneşi Gördüm ‘ filmlerinde de oynadı. Daha sonra ‘Babalar ve Evlatları’, ‘Sevda Kuşun Kanadında’ ve ‘Deli Gönül’ dizilerinde başrolde olan Ünalmış, üç yıldır Hilal Altınbilek ile başrolünde yer aldığı ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde Demir Yaman karakterine hayat veriyor.

Yorumlar (0)