Başarılı oyuncu Ebru Şahin, dünya gündemine yerleşti!

Önce “İstanbullu Gelin”, daha sonra “Hercai” dizisindeki rolleriyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Ebru Şahin, sosyal medyada dünya gündemine oturdu. Bir derginin bu ayki kapağı olan Şahin, tüm dünyada konuşuldu.

MAGAZİN 11.02.2021, 11:26 11.02.2021, 16:38
Başarılı oyuncu Ebru Şahin, dünya gündemine yerleşti!

İlk olarak “İstanbullu Gelin” dizisinde canlandırdığı ‘Burcu’ karakteriyle dikkatleri çeken başarılı oyuncu Ebru Şahin, yaklaşık 3 sezondur devam eden ve reytinglerin üst sıralarında kendine yer bulan “Hercai” dizisindeki ‘Reyyan’ rolüyle kendinden sıkça söz ettiriyor. Şahin, geçtiğimiz günlerde bir derginin kapak çekimlerinde yer aldı.

Dünya gündemine yerleşti

Derginin bu ayki çıkan sayısında Şahin, özel hayatı ve “Hercai” dizisi ile ilgili önemli sorulara cevap verdi. Dergi için verdiği pozlarla beraber Avrupa’da en çok konuşulan isimlerden biri haline gelen Şahin, fotoğraflarında yayınlanmasıyla beraber sosyal medyada binlerce paylaşımın konusu oldu. Bununla beraber Ebru Şahin, dünya gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

İtalya’da manşet oldu

Başarılı oyunculuk performansı ve güzelliğiyle hemen dikkat çeken Şahin’in dergi için verdiği pozlar, İtalya’nın en büyük televizyon kanalları tarafından haber bültenlerinin manşet konusu haline geldi. Ayırca dünya çapında, Şahin’in kapağında yer aldığı dergi ise kendi satış rekorunu kırdı.

Yorumlar (0)