Başarılı oyuncu Ali Sürmeli, kötü günlerin ardından ekrana dönüyor!

62 yaşındaki ünlü tiyatro, dizi ve film oyuncusu Ali Sürmeli, Eylül ayında geçirdiği beyin kanaması sonrasında sağlığına kavuştu. Başarılı oyuncu, çok sevdiği mesleği oyunculuğa geri dönüyor!

MAGAZİN 16.01.2021, 16:25 17.01.2021, 13:56
Başarılı oyuncu Ali Sürmeli, kötü günlerin ardından ekrana dönüyor!

Usta oyuncu Ali Sürmeli, 2020’nin Eylül ayında beyin kanaması geçirmiş ve sevenlerini korkutmuştu. Kısa bir sürede sağlığına kavuşan Sürmeli’den beklenen müjde ise yakın zamanda geldi.

Sürmeli, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geri dönüyor!

Tv100’de yer alan habere göre, kadrosunda yer aldığı “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisine sağlık sorunu nedeniyle devam edemeyen Sürmeli, dizinin gelecek bölümünde rol almaya başlayacak.

Yüksek tansiyona bağlı olarak Eylül ayında beyin kanaması geçiren Sürmeli, gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşmuştu. İki operasyon geçiren Sürmeli, kendini yeniden doğmuş gibi hissettiğini söylemişti.

7 Nisan 1959 yılı doğumlu Ali Sürmeli, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Kariyerine oyuncu ve ara sıra yönetmenlik yaparak devam etmiştir.

Oyunculuk kariyerine “7 Kocalı Hürmüz”, “Asiye Nasıl Kurtulur”, “Üç Kuruşluk Opera”, “Palyaçolar” ve “Antigone” gibi oyunları sığdıran, “Mavi Sürgün”, “Beyaz Melek”, “Sınav”, “Son”, “Mucize”, “Güneşi, Gördüm”, “Vezir Parmağı” , “Mucize 2. Aşk” gibi filmlerde rol alan ve “Deli Yürek”, “Baba Ocağı”, “Çarpışma”, “Çukur” ve “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” gibi dizilerde görünen Ali Sürmeli, “Filler ve Çimen “ ve “Sokaktaki Adam” filmlerindeki rolleriyle ödüller almıştı. 

Yorumlar (0)