Başak Dizer: Kıvanç, kafasında yazıp oynuyor!

Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ'un çok komik bir insan olduğunu belirterek, eşinin evde sürekli taklit yaptığını, "hemen kafasında yazıp oynadığını" söyledi. 

MAGAZİN 02.12.2020, 09:40
Başak Dizer: Kıvanç, kafasında yazıp oynuyor!

Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ ile olan evliliğine ilişkin bir dergiye önemli açıklamalarda bulundu.

Evliliğiyle göz önünde bulunmayı kendisinin tercih etmediğini belirten Başak Dizer, olayların bu şekilde geliştiğini söyledi. 

Başak Dizer, evliliğinden önce de moda sektöründe bulunduğu için çok sakin bir sosyal yaşama sahip olmadığını, evliliğinin ardından bu çemberin iyice genişlediğini ifade etti. 

"Özel hayatımızı ortada yaşamıyoruz"

Evliliğin ve özel hayatın gizli yaşanması halinde dışarıdan daha az müdahale geldiğine dikkat çeken Başak Dizer, zaten özel hayatını ortada yaşamayı tercih eden bir karaktere sahip olmadığını belirtti.

Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ'un da özel hayatını ortada yaşamayı sevmediğini kaydederek, evlilikte saygı ve anlayışın çok önemli olduğuna dikkat çekti. 

"Beraber kaliteli zaman geçirmek önemli"

Beraber eğlenebilmenin, kaliteli zaman geçirmenin, sevinç ve üzüntüyü paylaşabilmenin, beraber gülüp ağlayabilmenin, seyahat etmenin ve birbirini tamamlayabilmenin ilişkinin yapı taşları olduğunu aktaran Başak Dizer, bunların sadece aşkla yapılabileceğini, âşık olmadan birlikte güzel zaman geçirmenin güç olduğunu söyledi. 

"Saygı ve sevgi olmazsa büyü bozuluyor"

Başak Dizer, aşk ilişkilerinin saygı ve sevgi ile başladığını, bunun her zaman sürmesi gerektiğini, aksi takdirde büyünün bozulduğunu ifade etti. 

"Kıvanç sürekli taklit yapıyor"

Komik bir ortağa ve komik bir arkadaş grubuna sahip olduğunu kaydeden Başak Dizer, son günlerde onlara çok güldüğünü belirtti. Kıvanç Tatlıtuğ'a da çok güldüğünü ifade eden Başak Dizer, eşinin evde sürekli taklit yaptığını, "hemen kafasında yazıp oynadığını" aktardı. 

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, 4 yıl önce dünyaevine girmişti. Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ, sağlık problemleri nedeniyle nikâh törenine katılamamış, 3G sistemi ile canlı canlı seyretmişti. Başak Dizer'in şahitleri Tamer Yılmaz ve Deniz Marşan olmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ'un şahitliğini ise Gaye Sökmen ve Kerem Çatay yapmıştı.

Yorumlar (0)