Bartu Küçükçağlayan baba olmaya hazırlanıyor

2019 senesinde dünyaevine giren Bartu Küçükçağlayan bugünlerde baba olmaya hazırlanıyor.

MAGAZİN 04.10.2021, 13:00 05.10.2021, 10:05
Bartu Küçükçağlayan baba olmaya hazırlanıyor

‘Binbir Gece’, ‘Yalan Dünya’ ve ‘Jet Sosyete’ gibi birçok projede görev alan Bartu Küçükçağlayan 2019 senesinde psikolog Merve Küçükçağlayan ile evlenmişti. Merve ve Bartu Küçükçağlayan çiftinden güzel haber geldi.

38 yaşında olan oyuncu, sosyal medya hesabından yayımlamış olduğu gönderide baba olacağını ifade etti. Merve Küçükçağlayan’ın hamile olduğunu söyleyen Bartu Küçükçağlayan, eşiyle beraber çekilen fotoğraflarını paylaştı.

“Doğum günümde nerdeyse anne babayız”

Müjdeli haberi oyuncu, “Karıcığım, ilk çekildiğimiz fotoğrafın ardından ne kadar zaman geçti sana, ‘İlk dansımız ne zaman?” diye mesaj atalı kaç yıl oldu bilmiyorum… Ancak doğacak kızımıza güle ağlaya video çekmemizin ardından tam 10 dakika geçti, bunu biliyorum. Seni tanıdığım ilk doğum gününde sevgili olmuştuk, bugün ise nerdeyse anne-babayız.”

“Bunu gizli gizli yazmaktan bacaklarım uyuştu”

Bu öyküde iyi ki doğan ve doğacak olan canım kadınlar; birlikte müthiş bir ahenkle dans edeceğimize eminim ve karıcığım, sevgilim… Doğduğun için her gün şükredebilirim. Bunu gizli gizli yazmaktan bacaklarım uyuştu. Sarılacağım gelip şimdi size…” dedi.

Takipçilerinden çifte çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Yorumlar (0)