Barış Murat Yağcı aşka yelken açtı!

Daha önce Survivor'dan Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşayan ve olaylı şekilde ayrılan Barış Murat Yağcı, yarışmadan ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, yeni sevgilisinin fotoğrafını hayranları ile paylaştı.

MAGAZİN 06.06.2022, 10:23 07.06.2022, 09:30 Hakan Öksüz
Barış Murat Yağcı aşka yelken açtı!

2020 yılında Survivor yarışmasından Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşayan Barış Murat Yağcı, bu yıl da Survivor All Star'a katılmıştı.

Yarışmadan elenen Barış Murat Yağcı, yeni bir aşka yelken açtı. 31 yaşındaki oyuncu, sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

"Yengelerin kralı!"

Model Laura Celine ile aşk yaşayan Barış Murat Yağcı, takipçilerine Almanya'dan seslendi.

Barış Murat Yağcı hayranları, Laura Celine'nin sosyal medya paylaşımlarının altına doluştu. Güzel modelin fotoğraflarının altına "Yengelerin kralı" şeklinde yorumlar atıldı.

Nisa Bölükbaşı ile sevgili olmuştu

2020'de Survivor'a katılan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, yarışmanın ardından aşka yelken açmıştı. İkilinin dudak dudağa pozları, magazin objektiflerine yansımıştı. 

Bu yıl düşman kesilmişlerdi

Ayrıldıktan sonra bu yıl yapılan Survivor All Star yarışmasına katılan ikili, birbirleriyle ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu. Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı tarafından psikolojik şiddete uğradığını söylemişti.

Yorumlar (0)