Barbaros Şansal’dan “Ramazan” skandalı

Modacı Barbaros Şansal, Twitter’da Belçika’dan içki masasının fotoğrafını paylaşarak altına “Brüksel için okundu” notunu düştü. Şansal’ın bu paylaşımı sosyal medyada büyük tepkilere sebep oldu.

MAGAZİN 14.05.2019, 17:52
Barbaros Şansal’dan “Ramazan” skandalı

2017’de Türk milletine hakaret etmesi nedeniyle Atatürk Havalimanında linç girişimine maruz kalan ve söylemleri nedeniyle 6 ay ceza alan Modacı Barbaros Şansal bu kez de Ramazan ayında, Brüksel’den içki masasının fotoğrafını “Brüksel için okundu” notuyla paylaşarak tepki çekmeyi başardı.

Şansal, Twitter hesabından içki masası fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafın altına, “Belçika Brüksel için: Okundu” ifadelerini kullanan Şansal, tüm tepkileri üzerine çekti. Bununla da yetinmeyen Şansal, kendisine yöneltilen eleştirilere ısrarla yanıt vermeyi sürdürdü ve “okudum üfledim içtim!” ifadelerini kullandı.

Pek çok sosyal medya kullanıcısı Şansal’ın içki içmesinin kimseyi ilgilendirmediğini fakat “okundu” ifadesinin İslamiyet’e hakaret olduğunu yazdı.

Şansal daha önce de yılbaşı gecesi KKTC’den çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınlamış ve skandal sözler söylemişti. Şansal videosunu “B*kunda boğul Türkiye” sözleriyle bitirmişti. Sonrasında Atatürk Havalimanı’na gelen Şansal, saldırıya uğramıştı.

Gözaltına alınan Şansal, söylediği hakaret içeren sözler nedeniyle 6 ay ceza almıştı.

Murat Boz’dan İmamoğlu’na cömert destek

Yenilenen İstanbul seçimlerine katılacak siyasi partiler hazineden seçim desteği almayacaklar. Bunun üzerine CHP seçim kampanyası için halktan destek istemişti. CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, yardım çağrısında yasal olarak 54 bin TL bağış yapılabildiğini fakat vatandaşların 20’şer TL göndermelerinin yeterli olacağını söylemişti.

Şarkıcı Murat Boz’un CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına 100 bin TL’lik bağışta bulunduğu iddia ediliyor. Murat Boz’a yasa gereği yaptığı yardımın 54 bini iade edildi.

İddia edilene göre, şarkıcı Murat Boz bugüne kadar medyada yansıyanın aksine CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul seçimleri için düzenlenen kampanyasına 100 bin lira bağış yaptı.

CHP Genel Merkezi, Murat Boz’un bağışladığı paranın önemli bir miktarını banka aracılığıyla iade etti.

Kampanya için bağış üst limiti Siyasi Partiler Kanunu’na 54 bin 566 lira olduğu için Murat Boz’a 45 bin 434 lira geri verildi.

Şeyma Subaşı’dan aylar sonra Acun paylaşımı

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz Kasım ayında biten evliliğinin ardından aylar sonra ilk kez eski eşi hakkında paylaşımda bulundu.

Acun Ilıcalı ile biten evliliğinin ardından kızları Melisa’yı ihmal ettiği şeklindeki yorumlara maruz kalan Şeyma Subaşı, son günlerde kızı Melisa ile birlikte olduğu sosyal medya paylaşımlarında bulundu. Eski eşi Acun Ilıcalı ile ilgili aylardır herhangi bir paylaşımda bulunmayan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile ilgili bir video paylaştı. Kızı Melisa’nın televizyonda görünen babası Acun Ilıcalı’ya öpücükler gönderdiği videoyu Instagram’ın hikayeler kısmında paylaştı. Acun Ilıcalı’nın Fenerbahçe için düzenlenen bağış gecesindeki görüntülerini gören kızı Melisa, babasına öpücük gönderdi.

Yorumlar (0)