Banu Ilıcalı, kızının yüzünü bu kez gösterdi!

Acun Ilıcalı’nın en büyük kızı Banu Ilıcalı’nın 8 ay önce dünyaya gelen çocuğunun yüzünü gösterdi. Ilıcalı’nın kızı Banu, Banu’nun kardeşi Yasemin ve Ilıcalı’nın torunu, bir karede poz verdiler.

MAGAZİN 24.02.2021, 17:06 25.02.2021, 15:26
Banu Ilıcalı, kızının yüzünü bu kez gösterdi!

Başarılı ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın merak edilen torunu, nihayet yüzünü gösterdi. Dört kız babası olan Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'dan dünyaya gelen kızı Banu Ilıcalı, 2016 yılında görkemli bir düğünle Efe Ceyhun ile evlenmişti. Geçtiğimiz yıl hamile kalan Banu Ilıcalı, 8 ay önce ise kızı Begüm'ü kucağına almıştı.

Banu, Yasemin ve Begün aynı karede

Özel hayatını basından oldukça uzak tutmaya çalışan Banu Ilıcalı, bebeğinin yüzünü de hiç paylaşmamıştı. 8 ay sonra Begüm bebeğin fotoğrafı paylaşıldı. Kısa bir süre içerisinde gündem olan fotoğrafta; Banu Ilıcalı, kardeşi Yasemin Ilıcalı ve kızı Begüm yer aldı.

Acun Ilıcalı, Banu Ilıcalı’nın doğum gününü kutlamıştı

Sosyal medya hesabını kapalı olarak kullanan Banu Ilıcalı’nın kız kardeşi Yasemin ve kızı Begüm’le olan fotoğrafını yayınladı. Acun Ilıcalı, 30 Ocak’ta kızı Banu’nun doğum gününü de sosyal medya hesabında paylaşarak kutlamıştı.

Yorumlar (0)