Banu Alkan: Burcu Esmersoy ölmemi istedi!

Banu Alkan, Dünya Güzellerim isimli programda birlikte yer aldığı Burcu Esmersoy hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Banu Alkan, Burcu Esmersoy için "Ölmemi istedi." dedi.

MAGAZİN 19.10.2020, 16:14
Banu Alkan: Burcu Esmersoy ölmemi istedi!

Banu Alkan, bir süre önce Safiye Soyman, Bülent Ersoy ve Burcu Esmersoy ile "Dünya Güzellerim" isimli bir programda bir araya gelmişti.

Afrodit lakaplı sanatçı, Burcu Esmersoy hakkında ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu.

"Devrim geçmedi"

Sorgu Sual programına katılan Banu Alkan, kendisine yöneltilen "Devriniz geçti mi?" sorusuna yanıt verdi.

62 yaşındaki sanatçı, asla devrinin geçtiğini düşünmediğini belirterek, her gün yeni bir star olarak doğduğunu söyledi. 

"Ölmemi istedi"

Geçtiğimiz senelerde Dünya Güzellerim isimli programda Burcu Esmersoy ile kavga eden Banu Alkan, konuya ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Afrodit lakaplı sanatçı, "yorulduğunu" söylediğinde Burcu Esmersoy'un "Umarım Türkiye'ye ölüsü gider." şeklinde bir söz sarf ettiğini ileri sürdü.

"Aramız düzelmeyecek"

Burcu Esmersoy'un çok hırslı olduğunu belirten Banu Alkan, kendisiyle hiçbir şekilde arasının düzelemeyeceğini söyledi.

62 yaşındaki sanatçı, Demet Akalın ile görüştüğünü ve Burcu Esmersoy'un ona da aynı tavırları sergilediğini öğrendiğini anlattı.

"Herkesi kıskandığını düşünüyorum"

Burcu Esmersoy'un "herkesi kıskandığını" iddia eden Afrodit lakaplı sanatçı, ünlü sunucunun yalnızca kendisini düşündüğünü, çocukluk döneminde bir şeyler yaşamış olabileceğini ifade etti. 

"Cüneyt Arkın'ı unutamıyorum"

Banu Alkan, Cüneyt Arkın ile öpüşme sahnesini hiç unutamadığını belirterek, kendisinin çok yakışıklı birisi olduğunu söyledi.

Cüneyt Arkın'ın 30'lu yaşlarına yetişemediğini kaydeden Banu Alkan, Yeşilçam'ın efsane isminin çok asil ve harika bir insan olduğuna dikkat çekti. 

Yorumlar (0)