Bahar Candan’ın kabus dolu Uludağ tatili: Yüzüne 10 dikiş atıldı!

Yarıştığı moda yarışmalarıyla şöhrete kavuşan fenomen isim Bahar Candan, tatil için gittiği Uludağ’da felaketi yaşadı. Bir şahsın saldırısına uğrayan Candan’ın yüzü tanınmayacak hale geldi. Ablası Nihal Candan tarafından İstanbul’a getirtilen Bahar Candan’ın yüzüne estetisyenler, 10 dikiş attı.

MAGAZİN 26.03.2021, 10:28 26.03.2021, 17:40
Bahar Candan’ın kabus dolu Uludağ tatili: Yüzüne 10 dikiş atıldı!

Yarıştığı ‘İşte Benim Stilim’ adlı yarışma ile ünlenen ve sosyal medyada da adeta bir fenomene dönüşen Bahar Candan, tatil için Uludağ’a gitti.  Son olarak ‘Doya Doya Moda’ adlı yarışmada da izleyici karşısına çıkan Bahar Candan, Uludağ’da katıldığı bir partide saldırıya uğradı. Önce bir erkeğin sözlü saldırısına maruz kalan ancak onu dikkate almayan Bahar Candan’a şahıs, kesici bir aletle saldırdı.

Yüzüne 10 dikiş atıldı

Yüzünde kesik oluşan Bahar Candan, ablası Nihal Candan tarafından uçak ambulansla İstanbul’a getirildi. Bir estetik merkezinde tedaviye alınan Bahar Candan’ın yüzüne, 10 dikiş atıldı.



Tedavi esnasında kardeşinin yanından bir kez bile ayrılmayan Nihal Candan, daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden kardeşinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.


 

Olay yargıya taşındı

Yaşanan olayın yargıya intikal ettiğin söyleyen Nihal Candan, şahsın mahkemeye çıkarıldığını ve adının da ‘Murat’ olduğunu öğrendiğini belirtti. Kardeşinin yaşananları unutması için elinden geleni yapacağını da sözlerine ekleyen Nihal Candan, kardeşini moral depolaması için de yemeğe çıkardı.

Yorumlar (0)