Bahar Candan, Ebru Gündeş’i Rassan konusunda uyardı

Daha öncesinde Rassan Khoshnaw'la aşk yaşadığını öne süren Bahar Candan, Iraklı iş insanı için 'şöhret avcısı' dedi.

MAGAZİN 08.06.2022, 17:45 09.06.2022, 16:26
Bahar Candan, Ebru Gündeş’i Rassan konusunda uyardı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 2021 Nisan ayında, aldatıldığını iddia ederek 11 senelik eşi Reza Zarrab ile evliliğini sonlandırmıştı. 1 senedir hayatına kimseyi sokmayan Ebru Gündeş, geçtiğimiz günlerde Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'la görülmeye başlanmıştı.

Aradan kısa bir süre geçmesinden sonra da ikilinin birlikte çekildikleri fotoğraflar ortaya çıktı.

Bahar Candan'dan Rassan uyarısı

Fotoğrafların yayılması sonrasında ise sosyal medya fenomeni olan Bahar Candan, gündeme oturacak bir açıklamada bulundu.

"Rassan hasta ve şöhret avcısı"

Rassan Khoshnaw'la bir zamanlar aşk yaşadığını dile getiren Bahar Candan, Instagram üzerinden konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Candan, "Rassan şöhret avcısıdır. Bir zaman aralığında beraberliğimin olduğu doğrudur. Hastalıklı bir ruh hali vardı” şeklinde ifade etti.

"Mumla elimi yakmıştı"

Bahar Candan yaptığı açıklamalara şu şekilde devam etti, “Bir defasında elimin üzerine mumun sıcak olan sıvısını dökmüştü. Ebru Gündeş gibi önemli bir sanatçımızı bu hususta uyarmak istedim" dedi.

Pınar Eliçe’den, “Aşk Dubai'de başladı ve bitti” iddiası

Diğer yandan şarkıcı Pınar Eliçe’de konu ile ilgili dikkat çeken bir ifadede bulundu.

Eliçe, "Bu iki kişinin aşkı ilk olarak Dubai'de başladı. İkili Dubai'de çok güzel bir tatil yaptı. Ancak tatilin sonlarına doğru gelinmesiyle anlaşmazlık yaşadılar ve ayrıldılar. Bu ayrılıkta en çok Rassan yıkıldı" diyerek çiftin ayrıldığını iddia etti.

Yorumlar (0)