Bahar Candan'dan takipçilerine 'dolar milyoneri' sorusu!

Önceki günlerde sosyal medya üzerinden arkadaş ilanı veren ve şartlarını sıralayan Bahar Candan, yeni bir paylaşımıyla gündeme geldi. Hesabında ne kadar para olduğunu paylaşan Candan, dolar milyoneri olmak için ne yapması gerektiğini takipçilerine sordu.

MAGAZİN 30.05.2022, 09:54 30.05.2022, 17:53 Hakan Öksüz
Bahar Candan'dan takipçilerine 'dolar milyoneri' sorusu!

Ekranların renkli isimlerinden Bahar Candan, yaptığı paylaşımla bir kez daha sosyal medyanın gündemine oturdu. "İşte Benim Stilim" adlı yarışmayla tanınan Candan, hesabında ne kadar para olduğunu sosyal medyadan paylaştı.

Hesabında 11 milyon TL var!

Doların sürekli yükselmesinden yakınan Bahar Candan, sosyal medya paylaşımı ile tepkisini dile getirdi. Besabında 11 milyon TL bulunduğunu aktaran Candan, dolar milyoneri olmak için ne yapması gerektiğini takipçilerine sordu. 

Sosyal medyadan "arkadaş" ilanı vermişti

Yaptığı paylaşımlarla zaman zaman sosyal medyanın gündemine oturan Candan, son olarak "arkadaş ilanı" vermişti. Dubai seyahati için bir arkadaş aradığını kaydeden Candan, kriterlerini sıralamıştı.

Gezi için 18 ile 23 yaş arasında bir kadın aradığını belirten Bahar Candan, kilo sınırını 56-60 olarak belirlemişti.

Kendisine eşlik edecek kişinin en az 1.70 santimetre boya sahip olması gerektiğini kaydeden Candan, her gün için 300 dolar ödeme yapacağını açıklamıştı.

Yorumlar (0)