Bade İşçil: Biz maske takamıyoruz!

Bade İşçil, dizi ve sinema sektöründe maske ile çekim yapılamadığını, bu nedenle yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısında kendilerine öncelik verileceğini düşündüğünü söyledi. 

MAGAZİN 07.12.2020, 10:15
Bade İşçil: Biz maske takamıyoruz!

Bade İşçil, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, Çin'den satın alınan ve 50 milyon dozluk anlaşma yapılan "Sinovac" isimli yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısına güvenilmediğine dair tartışmalara değindi. 

37 yaşındaki oyuncu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı konusunda sağlık uzmanlarına güvendiğini belirterek, hiç kimsenin bu konuyu onlardan daha iyi bilemeyeceğini söyledi.

Ünlü oyuncu, uzmanların dediklerinin yerine getirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Kendisini elinden geldiği kadar korumaya çalışacağını aktaran Bade İşçil, yeni tip koronavirüs (Covid-19) konusunda risk almak istemediğini belirtti. 

"Yüksek riskli bir sektördeyim"

Ünlü oyuncu, yüksek riskli bir sektörde çalıştığını, işi gereği kalabalık ortamlara girdiğini kaydetti. 

Dizi ve sinema sektöründe maske ile çekim yapılamadığına dikkat çeken 37 yaşındaki oyuncu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısında kendilerine öncelik verileceğini düşündüğünü söyledi. 

"Bilim kitapları okumaya başladım"

Bade İşçil, kitap almak için dışarı çıktığını ifade ederek, bilime olan merakının giderek artmaya başladığını belirtti. 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde bilim kitapları okumaya başladığını kaydeden ünlü oyuncu, araştırmacı bir kişiliğe sahip olduğunu aktardı. Bade İşçil, açıklarını kitaplar ile kapattığına dikkat çekti. 

Ünlü oyuncu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle genel olarak evde bulunduğunu ve risk almadığını ekledi. 

Sinovac isimli yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı inaktif bir aşı. Söz konusu aşı, geniş topluluklara uygulanmasına, herhangi bir yan etkiye sahip olmamasına ve Faz-3 aşamasına en erken geçen aşı olmasına rağmen Çin kökenli olması nedeniyle bazı kesimler tarafından güven duyulmuyor.

Yorumlar (0)