Babasını kazada kaybetmişti: Özge Ulusoy tehdit mesajlarını yayınladı

Geçtiğimiz haftalarda manken ve oyuncu Özge Ulusoy’un babasına bir araba çarpmış ve babası yaşamını yitirmişti. Ulusoy, babasına çarpan kişinin yakınları tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

MAGAZİN 02.01.2023, 16:50 03.01.2023, 17:49
Babasını kazada kaybetmişti: Özge Ulusoy tehdit mesajlarını yayınladı

Manken ve oyuncu Özge Ulusoy'un babası geçtiğimiz günlerde Ankara’da trafik kazası geçirmiş ve yaşamını yitirmişti. Bu acı olayın ardından sürücünün yakınları tarafından sosyal medya hesabı üzerinden tehdit edildiğini iddia eden Ulusoy, söz konusu mesajları paylaştı.

“Haddini ben sana bildireceğim”

Babasının hayatını kaybetmesinin sonrasında büyük bir üzüntü yaşayan Özge Ulusoy, "Kaza değil, cinayet." diyerek yaşanan olaya isyan etti. Yaptığı açıklamalarla gündemde büyük bir yer kaplayan Ulusoy, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tehdit edildiğini öne sürdü.

Babasına çarpan kişinin dayısı olduğunu ifade eden bir kişi, Özge Ulusoy'a sosyal medya hesabı üzerinden yolladığı mesajlarda, "Asıl vicdansız kişi sensin. Ukala seni. Ne haddine senin insanlara bu şekilde iftira atman. Ben Elif'in dayısıyım. Sen bundan sonra haddini bileceksin. Eğer bilmezsen haddini ben sana bildireceğim. Hadsiz seni" ifadeleri bulunuyor.

"Korkunç"

Gelen mesajları hesabında paylaşan Ulusoy, isyan ederek şu ifadelerde bulundu: "Bak sen şu dediklerine. Bana haddimi bildirecekmiş. Sizler benden babamı alıp türlü yalanları dile getirmişsiniz. Ben gerçeklerini ifade edip babamın hakkını arayınca ve adalet talep edince beni tehdit mi ediyorsunuz? Sen kimsin ya sen kimsin? Rabbim sen bizleri koru bu kişilerden korkunç! Hala korkuyu ve şoku üzerimden atamıyorum. Tehdit etmek buna kalkışmak nedir ya?"

Yorumlar (0)