Babasını kaybeden Başak Dizer'e çirkin sözler!

Sevda Demirel, Babalar Günü'nde babasını son yolculuğuna uğurlayan Başak Dizer Tatlıtuğ hakkındaki söylemleriyle şaşırttı. 2. Sayfa programının sunucuları Demirel'i sert sözlerle eleştirdi.

MAGAZİN 19.06.2019, 12:42
Babasını kaybeden Başak Dizer'e çirkin sözler!

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ'un uzun süredir kanser tedavisi gören babası geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi. 

Sevda Demirel, Dizer'e "Sanki yabancı birinin cenazesinde" yorumunda bulundu. Demirel, bu yorumuyla eleştirilerin odağı haline geldi.

Dizer'in babası Ali Cengiz Dizer, Bursa'daki Nilüferköy Mezarlığı'nda Babalar Günü'nde toprağa verildi. Cenazede ayakta durmakta güçlük çeken Başak Dizer'e en büyük destek eşinden geldi.

"Çok garip olmuş insanlar"

Cenazede çekilen fotoğrafları gören Sevda Demirel, Dizer hakkında şunları söyledi: "Sanki çok yabancı birinin cenazesine gitmiş gibi duruyor. Ben babam öldüğünde kendimi yerden yere atmıştım hiç bir kimse hiçbir şey umurumda bile değildi. Sadece 'baba beni bırakma' diye bağırdığımı hatırlıyorum bilmiyorum çok garip olmuş insanlar." dedi.

"Sen git Hatice'nin altına yorumlar yap"

Bu çirkin sözlerin ardından 2. Sayfa sunucuları Müge ve Gülşen, Demirel'i sert tepki gösterdi. Sunucular, Demirel'i "Yanlış sularda yüzüyorsun sen git Hatice'nin altına yorumlar yap buraya hiç girme! Gündemden düşünce herkesin gittiği yere ters gidip farkındalık yaratmaya çalışıyorlar." sözleriyle eleştirdi. 

Yorumlar (0)