Ayşegül Çınar ve sevgilisinin kavgası olaylı bitti: 7’si polis 12 kişi yaralandı 

Oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu bir otelin restoranında kavga etti. Kavgayı ayırmaya çalışan 7’si polis 12 kişi yaralandı. Çift, gözaltına alındı. 

MAGAZİN 30.06.2021, 10:43 01.07.2021, 11:58
Ayşegül Çınar ve sevgilisinin kavgası olaylı bitti: 7’si polis 12 kişi yaralandı 

Yasak Elma dizisiyle tanınan Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, dün gece saatlerinde Beyoğlu’nda bir otelin restoranında yemek yedi. Yemek sırasında tartışmaya başlayan çiftin atışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredekilerin şaşkın bakışları altında kavga eden çiftten Furkan Çalıkoğlu, kendilerini sakinleştirmeye çalışan otel çalışanlarına tepki gösterdi ve eline aldığı bıçakla tehditler savurmaya başladı.  

Otel görevlileri arasından 5 kişiyi yaralayan Çalıkoğlu için mekana polis ve bekçi çağırıldı. Olayı müdahale etmek için gelen ekibin içinden 7 polis memuru ise çeşitli şekillerde yaralandı. Toplamda 12 kişiyi yaralayan Furkan Çalıkoğlu, özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirildi. Oyuncu Çınar ve sevgilisi, Karaköy Polis Merkezi’ne götürüldü. 



Pek çok sağlık ekibi sevk edildi 

İhbar sonucu olay yerine gelen pek çok sağlık ekibi, yaralı 12 kişiye ayakta müdahale etti. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.  

Bu sırada Ayşegül Çınar’ın 7 Mart 2021 tarihinde de aracında uyuşturucu madde bulundurmak suçundan gözaltına alınmış ve bunu sevgilisi Furkan Çalıkoğlu’nun koyduğunu iddia etmişti.  



“Asıl biz saldırıya uğradık” 

Kelepçelenerek gözaltına alınan Ayşegül Çınar, karakol girişinde kameralara, “Asıl biz saldırıya uğradık. Beyefendi kaçtı, bizi alıkoydular.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)