Ayrılık acısı Şeyma Subaşı’ya dövme karalattırdı

Mısırlı nişanlısı Meedo ile yollarını ayırdıktan sonra ilişkilerine dair her şeyi rafa kaldıran Şeyma Subaşı, son hamlesini yaparak “Meedo” dövmesini karalattırdı. 

MAGAZİN 10.04.2022, 14:25 11.04.2022, 10:41
Ayrılık acısı Şeyma Subaşı’ya dövme karalattırdı

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından 1,5 sene boyunca Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı, pahalı bir yüzükle evlenme teklifi almış; yurt dışında düğün planları yapıyordu. Ancak henüz bilinmeyen bir sebeple Alsaloussi, nam-ı diğer Meedo ile yolları ayrıldı. 



Ayrılık, hamleleri getirdi

Ayrılığın ardından Meedo’nun, Subaşı’ya hediye ettiği Bentley otomobili geri istediği öne sürülmüş ancak taraflar bu konuda sessiz kalmayı tercih etmişti. Ayrılığın ardından Şeyma Subaşı İstanbul’a dönerken Meedo da hayatına kaldığı yerden devam etmişti. İstanbul’daki “mutlu” hayatını sık sık Instagram’a taşıyan Subaşı, geçtiğimiz hafta yakın arkadaşı Dila Tarkan’ın düğünündeydi. Düğüne katılan pek çok kişi, Subaşı ile Sabancı ailesinin gözde bekarı Hakan Sabancı’nın yakınlaştığını iddia etmişti.



Meedo’nun son izi de silindi

Sabancı ile aralarında ilişki dedikodularının çıkmasının ardından Subaşı, son hamlesini de yaparak, kolundaki “Meedo” dövmesinin üzerini karalattırdı. Subaşı, kolunun karalanmış halini Instagram'da story olarak paylaşarak artık geri dönüşünün olmadığını cümle aleme duyurmuş oldu.

Yorumlar (0)