Aynur Aydın: Sahnede beni fıstıkla taciz etti!

Aynur Aydın, sahneye çıkmaya başladığı ilk zamanlarda, bir kadının tüm gece boyunca kendisine fıstık attığını söyledi. 

MAGAZİN 17.10.2020, 15:04
Aynur Aydın: Sahnede beni fıstıkla taciz etti!

Aynur Aydın, kariyerinin ilk dönemlerinde başından geçen ilginç bir olayı anlattı.

Ünlü şarkıcı, henüz 3-4 aydır sahnelere çıktığı bir dönemde Makedonya'da bir kadın tarafından taciz edildiğini ifade etti. 

"Fıstık fırlatmaya başladı"

Sahneden şarkılarını söylerken ön sırada duran bir kadının tüm gece boyunca kafasına fıstık fırlattığını belirten Aynur Aydın, o sırada şaşkınlığa uğradığını kaydetti.

Aynur Aydın, söz konusu kadının şarkıları beğenmediğini gösteren çeşitli işaretler yaptığını ifade ederek, böylece ilginç bir sahne deneyimi yaşadığını aktardı. 

"Bütün gece seyretti"

Yaşananlara asla anlam veremediğine dikkat çeken Aynur Aydın, bu kadının tüm gece boyunca konseri izlemeye devam ettiğini de söyledi.

Ünlü şarkıcı, rakiplerinin söz konusu kadını bu eylem için tuttuğunu, çünkü yaşananların başka bir şey ile izah edilemeyeceğini kaydetti.

"Beni kıskanan biri göndermiş olabilir"

Aynur Aydın, bir insanın beğenmediği bir şarkıcının konserine gidip ön sırada beklemesine, konserin bitimine kadar durmasına ve böyle bir eylemde bulunmasına hiç anlam veremediğini belirtti. 

Rakiplerinin veya kendisini kıskanan birilerinin bu kadını konsere göndermiş olabileceğini ileri süren ünlü şarkıcı, gerçekten de çok nadir yaşanabilecek bir olay ile karşı karşıya kalmış gibi görünüyor. 

Yorumlar (0)