Aycan Yanaç’tan şok itiraf: “Survivor izlemiyorum!”

Katıldığı “Survivor” yarışmasıyla adını duyuran Milli Futbolcu Aycan Yanaç, Gaziantep ALG Spor’un forvet mevkiinde oynamaya devam ediyor. Yanaç, yoğunluğundan ve geçen seneden çok yeni olduğunu düşündüğü için Survivor yarışmasını izlemediğini itiraf etti.

MAGAZİN 02.03.2021, 12:28
Aycan Yanaç’tan şok itiraf: “Survivor izlemiyorum!”

Almanya doğumlu ve Türk asıllı Milli Futbolcu Aycan Yanaç, Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi'nde mücadele eden Gaziantep ALG Spor’un forvet mevkiinde oynamaya devam ediyor. Katıldığı fiziki güç yarışması “Survivor” ile adını duyuran Aycan Yanaç, yarışmanın ardından futbol sahalarına döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Yanaç, ALG Spor’un sponsorluk törenine katıldı ve bu yılki “Survivor” yarışması hakkında ilginç bir itirafta bulundu.

“Yeni gibi geldiği için Survivor izlemiyorum”

İlk zamanlar Survivor’a ara sıra baktığını söyleyen Aycan Yanaç, Gaziantep’te geldiği için izlemeye zaman bulamadığını söyledi. Yarışmaya baktığında, kendisi için geçen seneden çok daha yeniymiş gibi durduğunu düşündüğünü söyleyen Aycan Yanaç, yarışmayı çok izlemediğini de itiraf etti. Yarışmada bir favorisi olmadığını da belirten Yanaç, iyi olan yarışmacının kazanması dileğinde bulundu.

“Sahaya çıkmaya hazırız”

Türkiye’de kadın futbol liginin pandemi dolayısıyla başlayamadığını söyleyen Yanaç, Hem Avrupa'da hem erkeler liginde tüm liglerin oynandığını belirtti. Birkaç aya oynatılacaklarının söylendiğini belirten Yanaç, sezonun bitimine gelindiğini ve hala daha maç yapamadıklarını sitem etti. Son aylarından ümitli olduklarını söyeyen Yanaç, başladığı söylendiği vakit sahaya çıkmaya hazır olduklarını da belirtti.

Gaziantep’te bir evi olduğu için çok mutlu

Gaziantep’te takımın antrenmanlara başladığını söyleyen Aycan Yanaç, şehre alıştığını ve İstanbul’a gittiğinde Antep’i de özlediğini belirtti. Survivor’dan arkadaş oldukları futbolcu Sercan Yıldırım’ın da takıma destek verdiğini söyleyen Yanaç, Antep’te de bir evi olduğu için mutlu olduğunu söylüyor.

Yorumlar (0)