Avşar kızından tam destek

Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu’nun Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişkisini onayladığını söyledi. Avşar, "Kızım yanlış da yapsa doğru da yapsa sonuna kadar arkasındayım" dedi.

MAGAZİN 24.10.2019, 16:17 24.10.2019, 16:26
Avşar kızından tam destek

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programı için konuşan Hülya Avşar şunları söyledi;

"Zehra’nın ilişkisi tabii ki bilgim dâhilinde. Ne yaparsa yapsın, canı sağ olsun. O alacağını aldı bizden. Ben kızıma sonuna kadar güveniyorum. Ne yapıyorsa bildiği vardır, biz ona her şeyi teslim ettik kendi biliyor ne yapacağını. Yanlış da yapsa doğru da yapsa sonuna kadar arkasındayım. Ki yanlış bir şey yaptığını da düşünmüyorum."

"Kaya ile birlikte hareket ediyoruz. Zehra kendi üstünde bizim varlığımızı muhakkak hissediyordur ama o kadar aklı başında bir kız oldu ki Allah herkese böyle bir evlat bağışlasın. Ben artık kendimi o konuda çok rahat hissediyorum, Zehra’ya olan güvenimden dolayı hayatım çok kolaylaştı. Zehra’nın hiçbir yerinde estetik yok."

KIVANÇ’IN YERİ FARKLI


Dizi dünyası hakkında da konuşan Avşar, Burak Özçivit ve Can Yaman’ı yakışıklı bulduğunu belirterek şunları söyledi; "Can Yaman ve Burak Özçivit yakışıklı ama şu anda oyunculuğu değil de yakışıklılıkları ilk geliyor aklıma. İleride bu durum değişir çok yakışıklı olmak oyunculuklarını etkiliyor onu aşmaları lazım. Zamanla daha iyi olacaklardır. Kıvanç Tatlıtuğ ise onların dışında oyuncu olarak kendini kanıtladı."

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU AİLEYE GİRDİ

Bir süredir Alaattin Kadayıfçıoğlu ile birlikte olan Zehra Çilingiroğlu, sevgilisinin ailesiyle tanıştı.


Alaattin Kadayıfçıoğlu, annesi Ceyda Kadayıfçıoğlu'nun doğum günü partisine sevgilisi Zehra Çilingiroğlu ile birlikte katıldı.

Zehra Çilingiroğlu, sosyetenin ünlü simalarından Ceyda Kadayıfçıoğlu'na doğum gününde tek taş küpe hediye etti.

Yorumlar (0)