Astral seyahatle uzaya gittiğini iddia eden Yusuf Güney, yorum yapanlara cevap verdi!

Katıldığı bir programda astral seyahatle uzaya girip geldiğini söyleyen şarkıcı Yusuf Güney, bu açıklamasıyla herkesi şoke etmişti. Sosyal medyada gündem olan açıklamalar sonrası Güney, yapılan yorumlar hakkında konuştu. Sözlerinin çarpıtıldığını söyleyen Güney, ülkenin bu tarz bir açıklamaya hazır olmadığını gördüğünü belirtti.

MAGAZİN 03.05.2021, 09:55 04.05.2021, 00:44
Astral seyahatle uzaya gittiğini iddia eden Yusuf Güney, yorum yapanlara cevap verdi!

Yaptığı açıklamayla uzun süredir gündemdeki yerini koruyan sevilen şarkıcı Yusuf Güney, katıldığı programda olay olmuştu. Hatırlanacağı üzere katıldığı programda sunucu Güney’e, uzaya gitme hayali olup olmadığını sormuştu. Bunu Astral seyahat yoluyla iki yıl önce yaptığını söyleyen Yusuf Güney, yaptığı açıklamayla gündem olmuştu. Üzerine Mars’ta yemyeşil bir gölün var olduğunu gördüğünü de söyleyen Güney, NASA’nın da bu konuda iki yıl sonra açıklama yaptığını belirtmişti.

‘Ülke, bu tarz açıklamalar hazır değil’

Geçtiğimiz gün yürüyüş yaparken görüntülenen Yusuf Güney, açıklamasının ardından sosyal medyada yapılan yorumları değerlendirdi. Sözlerinin çarptırdığını belirten Güney, konunun aşağılayıcı yorumlara varmasının kendisini üzdüğünü söyledi. Ülkenin bu tarz açıklamalar hazır olmadığını gördüğünü söyleyen Güney, Genel kültür ve IQ seviyesinin düştüğüne işaret etti. İnsanların metafizik diye bir kavram duymadıklarını düşündüğünü söyleyen Güney, bu konuların araştırılması durumunda herkesin bilebileceğini söyledi. Ayrıca astral seyahat hakkında bilgi sahibi olan kişilerden de yorum aldığını söyleyen Güney, cesaretinden dolayı tebrikler de aldığını söyledi.

Gençlerin manevi yanlarını kontrol etmesi gerektiğine işaret etti

Kendisini ruhani benliği ile özleşen biri olarak gördüğünü söyleyen Güney, kendisini bulmaya çalışan biri olduğunu belirtti. Bu konuda 3 yıl boyunca Peru’daki Şamanlardan eğitim aldığını söyleyen Güney, sessiz bir ortamda bunun gerçekleşmesi gerektiğine işaret etti. Astral seyahatin bilinçsizce yapılmaması gerektiğini söyleyen Güney, kontrol etmeyi başarmanın önemine işaret etti.Bu konuda konferans vermeyi de düşündüğünü söyleyen Güney, özellikle gençlerin manevi yanlarının güçlenmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.



5 Haziran 1984 tarihinde Trabzon’da doğan Yusuf Güney, Rafet El Roman sayesinde 2005 yılında müzikle tanıştı. 2008 yılında ilk bestesi "Aşk-ı Virane" ortaya çıkan Güney, o dönem popüler oldu. İlk albümü ‘Bir Sevda Masalı’nda yer alan “Heder Oldum Aşkına” şarkısıyla çıkışını sürdüren Güney, günümüze kadar albüm ve tekli çalışmalarına devam etti.‘‘İki Romantik Deli’, ‘Melekler Seni Bana Yazmış’ ve ‘Duydun mu?’  gibi şarkılara yükselişi devam etti.

Yorumlar (0)