Aslışah Alkoçlar, Kaan Demirağ’la nişan yaptı!

Sosyetenin güzel isimlerinden ve aynı zamanda usta oyuncu Hülya Koçyiğit’in de küçük torunu olan Aslışah Alkoçlar, uzun zamandır aşk yaşadığı holding veliahtı Kaan Demirağ ile sade bir nişan yaptı.

MAGAZİN 09.01.2021, 09:59 09.01.2021, 12:30
Aslışah Alkoçlar, Kaan Demirağ’la nişan yaptı!

Yeşilçamın efsane aktrislerinden Hülya Koçyiğit’in küçük torunu sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, nihayet muradına erdi! Alkoçlar, uzun süredir beraber olduğu holding veliahtı Kaan Demirağ ile nişanlandı. Çiftin nişanı, aile arasında sade bir törenle taçlandırıldı.

Kardeşinin doğum günü yemeğinde ailesiyle tanıştırmıştı

Evlilik yolunda önemli bir adım atan Alkoçlar ve Demirağ çifti, pandemi döneminde aldıkları evlilik kararını bir an önce hayata geçirmek istiyor. Yaz aylarında nikah masasına oturmayı planlayan çift, aile tanışmalarını iki ay önce yapmıştı. Demirağ, Alkoçlar’ı kardeşinin doğum günü yemeğine davet etmiş ve ailesiyle tanıştırmıştı.

Nişan gecesinden bir kaç fotoğraf ise, sosyal medyaya yansıdı. Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, ablası Neslişah Alkoçlar Düzyatan ile de bir fotoğraf çektirdi. Gecede Aslışah Alkoçlar’ı, eniştesi oyuncu Engin Altan Düzyatan da yalnız bırakmadı. 



Çiftin nişanından dans görüntüleri, renkli fotoğraflar ve aile bireylerinin fotoğrafları da sosyal medyaya damga vurdu. Gecede Hülya Koçyiğit de torununu mutlu gününde yalnız bırakmadı.



Koçyiğit, torunuyla gecede dans da etti. Gecenim diğer konuklarından Gülşah Alkoçlar ise Aslışah Alkoçlar'ın mutluluğuna ortak oldu. 

Yorumlar (0)