Aslıhan Gürbüz: Bu ağaç yandı!

Aslıhan Gürbüz, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çıkan yangına ilişkin paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu, bir gün önce poz verdiği ağacın yandığını ifade etti. 

MAGAZİN 21.09.2020, 17:07
Aslıhan Gürbüz: Bu ağaç yandı!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde geçtiğimiz gün orman yangını çıkmıştı. Söz konusu yangından yürek burkan görüntüler gelmişti. 

Aslıhan Gürbüz, söz konusu yangından sonra bir çam ağacının üstünde verdiği pozu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, bir gün önce görkemine hayran olup üstünde poz verdiği ağacın yandığını ifade etti. 

Söz konusu yangının "rant için çıkarıldığına" veya "elektrik telleri nedeniyle çıktığına" dair söylemlerin bulunduğunu aktaran Aslıhan Gürbüz, bu konuda komplo teorileri veya matematiğinin yeterli olmadığını kaydetti. 

Güzel oyuncu, söz konusu felakete başka bir açıdan baktığını belirterek, Türkiye'ye böyle güzellikler sunulduğu için hem şanslı hem de sorumlu hissettiğini ifade etti.

Bu nedenle sık sık çerçöpten bahsettiğine ve birçok insanın görüp farkında olmadığı güzellikleri paylaşıp herkese anlattığına dikkat çeken Aslıhan Gürbüz, Türkiye'ye ve doğaya karşı sevgi beslediğini kaydetti.

Ünlü oyuncu, Türkiye'nin dört bir yanındaki doğanın kendisi için çok kıymetli olduğunu aktardı. 

Oyunculuğa ara veren Aslıhan Gürbüz, sağlık problemleri sebebiyle İstanbul'dan ayrılmıştı. 

Yorumlar (0)