Aslıhan Güner’e dünya çapındaki hayranlarından şaşırtıcı sürpriz!

“Kuzey Yıldızı İlk Aşk” dizisindeki performansıyla fırtınalar estiren başarılı oyuncu Aslıhan Güner’e, dünya çapındaki hayranlarından büyük bir sürpriz geldi! Başarılı oyuncuya bir dolu çiçek ve sevgi sözleriyle dolu notlar geldi.

MAGAZİN 04.03.2021, 09:55 04.03.2021, 10:10
Aslıhan Güner’e dünya çapındaki hayranlarından şaşırtıcı sürpriz!

“Asi”, “Şefkat Tepe”, “Herşey Yolunda Merkez” ve “Diriliş Ertuğrul” gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan ve iki sezondur “Kuzey Yıldızı İlk Aşk” dizisinin star oyuncularından biri olarak dikkat çeken Aslıhan Güner, hayranlarından gelen sürprizle çok mutu oldu! Güner’e yurt çapındaki yabancı hayranları tarafından yapılan sürprizde; bir dolu çiçek ve notlar yer aldı.

Sürpriz, karavanına hazırlandı

Dizi ekibi Güner’e gelen sürprizi, oyuncunun karavanına hazırladı. Dizi çekimleri esnasında hazırlık için karavanına giden güzel oyuncu, gördüğü manzara karşısında çok mutlu oldu. Karavanında gördüğü çiçekleri koklayan ve dünyanın çeşitli yerlerinden yabancı dillerde yazılmış notları okuyan Aslıhan Güner, yabancı hayranlarının hepsine teker teker teşekkür etti.

Sosyal medyadan selam gönderdi

Karavanı gelen çiçeklerle dolan Aslıhan Güner’e; İtalya, İspanya, İsviçre, Almanya ve Avusturya gibi ülkelerden hayranları notlar yazdı. Güner, bütün yabancı hayranlarına sosyal medya hesabı üzerinden selam göndermeyi de ihmal etmedi.

Yorumlar (2)
Ela 3 yıl önce
Aslıhan abla daha güzel atış yapar❤❤
Tugce 3 yıl önce
Cook iyiymis