Aslı Enver’in yeni aşkının kimliği belli oldu: Sarp Batur 

Güzel oyuncu Aslı Enver’in bir süredir kimliği bilinmeyen bir erkekle birlikte olduğu konuşuluyordu. Pek çok kez sahilde yürüyüş yaparken görüntülenen Aslı Enver’in yanındaki gizemli beyin kimliği belli oldu. 

MAGAZİN 30.06.2021, 16:00 01.07.2021, 09:59
Aslı Enver’in yeni aşkının kimliği belli oldu: Sarp Batur 

Bir süre önce setlere ara veren güzel oyuncu Aslı Enver, son dönemlerde sahilde yürüyüş yaparken yanında bir erkekle görüntüleniyordu. Yeni sevgilisi olduğu söylenen kişi ve Enver ise sık sık sessizliğini koruyordu. Uzun süredir görünen fakat kimliği belirlenemeyen beyefendinin kim olduğu ve ikilinin nasıl bir ilişkisi olduğu öğrenildi. 

Sarp Batur olduğu öğrenilen kişi ve Aslı Enver’in ilişkisi Enver’in hayran kitlesi tarafından şimdiden benimsenmiş durumda. Öyle ki hayranlar, sosyal medyada #assar etiketi ile ikilinin görüntülerini paylaşmaya başladılar bile. 



3 ay önce tanıştılar 

Aslı Enver ve Sarp Batur’un 3 ay önce tanıştığı ve ilişkilerini kapalı kapılar altında yaşamayı tercih ettikleri öğrenildi. Öte yandan Aslı Enver’in devam eden film çekimleri sebebiyle son birkaç haftadır pek fazla bir araya gelemedikleri aktarıldı.  



Sarp Batur kimdir? 

Yazar Enis Batur ve gastronomi yazarı Figen Batur’un oğlu olan Sarp Batur, reklamcı. Önceden bir evlilik yapmış olan Batur’un bir kızı bulunuyor. Batur, kişisel hayatını gözlerden uzak yaşamaktan hoşlanıyor. 

Yorumlar (0)