Aslı Enver’den, eski sevgilisi Murat Boz ile ilgili şaşırtan hamle!

Başarılı oyuncu Aslı Enver’in şaşırtan hareketi, sosyal medya kullanıcılarının oldukça dikkatini çekti. Eski sevgilisi şarkıcı Murat Boz’un fan hesabını takip eden Enver’in bu hamlesi, sosyal medyada Boz’u stalkladığı yorumlarına neden oldu.

MAGAZİN 31.01.2021, 14:53
Aslı Enver’den, eski sevgilisi Murat Boz ile ilgili şaşırtan hamle!

Son olarak ‘Babil’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz yıllarda büyük aşk yaşadığı ve “Kardeşim Benim” filminin çekimleri sırasında tanıştığı Murat Boz’dan ayrılmıştı. 2019 Ekim’de sona eren ilişkiden sonra, ikinin aşk hayatları hakkında dedikodular çıksa da resmi bir ilişki açıklaması gelmemişti.

Aslı Enver, Murat Boz’un fan hesabını takip etti

Geçtiğimiz yıl Murat Boz, Enver’le çektirdiği bir kareyi arşivden çıkarmıştı ve iki hakkında barıştıkları iddia edilmişti. Şimdi ise şaşırtıcı bir hamle de güzel oyuncu Aslı Enver’den geldi. Aslı Enver, Murat Boz’un bir hayran hesabını takip etmeye başladı. Enver’in fan hesabını takip etmesi, 'Aslı, Murat'ı stalklıyor' yorumlarına neden oldu. Ancak hesabı yanlışlıkla takip ettiği düşünülen Enver, hesabı kısa bir süre sonra takipten çıkardı.

‘Kardeşim Benim’ filminde tanışan Enver ve Boz çifti, Aslı Enver’in Murat Boz’un jüri olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının yılbaşı bölümüne konuk olmasının hemen ardından başlamıştı. Bir dargın bir barışık devam eden ilişkinin, evlilik konusunun araya girmesiyle sona erdiği konuşulmuştu. Enver hakkında Kerem Tunçeri ile bir ilişki iddası konuşulsa da, Enver bu konu hakkında yalanlama yapmıştı. Bu süreçte İkilinin hayatında bir süredir kimse bulunmuyor. İkilinin hayranları ise, Enver ve Boz’un birbirlerine bir kez daha şans vermesi gerektiğini söylüyor.

Yorumlar (0)