Aslı Enver’den aşk iddialarına yanıt: “Yalnızım!”

Son olarak “Babil” dizisiyle ekranlarda olan başarılı oyuncu Aslı Enver, hakkında çıkan aşk iddiaları hakkında, sosyal medyadan açıklama yaptı. Enver, yalnız olduğunu ve bir süre daha öyle kalmayı düşündüğünü belirtti.

MAGAZİN 04.03.2021, 17:22 05.03.2021, 16:48
Aslı Enver’den aşk iddialarına yanıt: “Yalnızım!”

“Kavak Yelleri”, “Suskunlar”, “Kayıp”, “Kış Güneşi”, “İstanbullu Gelin” dizileri ve en son “Babil” dizisiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Aslı Enver, hakkında çıkan aşk iddiaları sonrasında sessizliğini bozdu. Son olarak 2019 yılında Murat Boz ile olan beraberliğini noktalayan Enver’in, Boz’un fan hesabını takip etmesi de dedikoduların önünü açmıştı.

Paylaşımlar, iddiaları alevlendirmişti

Daha sonra ise, geçtiğimiz günlerde hem Aslı Enver hem de Murat Boz, sosyal medya hesaplarında siyah-beyaz kalpler koymuşlardı.  Bu paylaşımlar da herkesin kafasını karıştırmıştı. Bu yaşananların ardından Aslı Enver cephesinden bir açıklama geldi.

“Yalnızım, böyle çok mutluyum”

Enver, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden, br not paylaştı. Notta Enver, yalnız olduğunu belirtti. Bir süre daha yalnız kalmayı düşündüğünü söyleyen Enver,böyle çok mutlu olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)