Aslı Enver, doğum gününde kanser hastası çocukları unutmadı!

Son olarak ‘Babil’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Aslı Enver, 10 Mayıs’ta doğum gününü kutlayacak. 37 yaşına girecek olan başarılı oyuncu, doğum gününde hediye almak isteyenleri, kanser hastası çocuklara umut olmak amacıyla Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışta bulunmaya davet etti. Enver’in bu anlamlı hareketi, hayranları tarafından gururla karşılandı.

MAGAZİN 05.05.2021, 14:05 05.05.2021, 18:02
Aslı Enver, doğum gününde kanser hastası çocukları unutmadı!

Ekranda tanındığı projesi olarak Kavak Yelleri dizisiyle öne çıkan, ardından üç sezon süren İstanbullu Gelin dizisindeki rolüyle yıldızını parlatan ve en son Babil dizisiyle izleyici karşısına çıkan Aslı Enver, 10 Mayıs tarihinde doğum gününü kutlayacak. 37 yaşına basacak olan başarılı ve güzel oyuncu, bu yılki doğum gününde anlamlı bir harekete imza attığını duyurdu. Bu yılki doğum gününde kanser hastalığıyla savaşan çocuklara umut olmak için bağışta bulunduğunu söyleyen Enver, Kansersiz Yaşam Derneği ile İyilik Paylaş Platformu sayesinde bunu yaptığını belirtti.



Kanserli çocuklara yardım içim çağrıda bulundu

Paylaşımında sevenlerinden doğum günü hediyelerini, kanserle savaşan çocuklara bağışlamak istediğini söyleyen Enver, sevenlerinden hep beraber o çocukların gülümsemelerini sağlayabilecekleri konusunda bir çağrı yaptı. Şimdiden bağış yapacaklara teşekkür eden Aslı Enver’e, hayranları iyi kalpli meleğim, iyi ki varsın, güzel kalplim gibi mesajlar göndererek Enver’in çağrısına destek olacaklarını söyledi. Babil dizisinin sezon başında final yapmasının ardından herhangi bir projede görünmeyen Enver’in, yeni bir filmde rol alacağı açıklanmıştı. Dijital platformda yayınlanacak olan ‘Sen Yaşamaya Bak’ filmi için hazırlanmaya başlayan Enver’in yeni rolü merakla bekleniyor. Filmin yönetmenliğini Hakan Ketche yaparken, senaryosu ise Hakan Bonomo tarafından yazıldı. 
 


10 Mayıs 1984’te Londra’da doğan Aslı Enver, oyunculuk üzerine eğitimini Türkiye’de aldı. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden sonra Haliç Üniversitesi’nde Tiyatro okuyan Enver, 2003 yılında dönemin en başarılı dizilerinden ‘Hayat Bilgisi’nde rol aldı. Daha sonra ‘Kavak Yelleri’ dizisinde beş yıl boyunca Mine karakterine hayat veren Enver, böylece tanına bir oyuncu haline geldi. Sinemaya Çağan Irmak’ın Tamam Mıyız’ filmiyle adım atan Enver, ‘Suskunlar’, ‘Kayıp’ ve ‘Kış Güneşi’ dizilerinde oynadı. Üç sezon boyunca yayınlana ‘İstanbullu Gelin’ dizisi ile bir dönem adından tekrar söz ettiren Enver, ‘Kardeşim Benim’ ve ‘Öteki Taraf’ filmlerindeki performanslarından sonra son olarak ‘Babil’ dizisiyle hayranlarının karşısına çıktı.

Yorumlar (0)