Aşk-ı Memnu'nun Katya'sı: Böyle bir aşk yaşanmadı!

Bir zamanların sevilen dizisi Aşk-ı Memnu'da "Katya" karakterine hayat veren Ufuk Kaplan, Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat arasında aşk yaşanmadığını ifade etti. 

MAGAZİN 06.11.2020, 13:45
Aşk-ı Memnu'nun Katya'sı: Böyle bir aşk yaşanmadı!

Yıllar önce yayınlanmasına rağmen hala konuşulan Aşk-ı Memnu dizisinin Katya'sı Ufuk Kaplan, samimi açıklamalarda bulundu. 

Ufuk Kaplan, dizinin yayınlandığı dönemde aralarında aşk dedikoduları çıkan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'e ilişkin soruları yanıtladı. 

"Aşk yoktu"

Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in birbirlerinden oldukça bağımsız olduğunu ve o dönemde hayatlarında farklı kişilerin bulunduğunu belirten Ufuk Kaplan, ikili arasında çıkan aşk dedikodularını yalanladı. 

Ufuk Kaplan, dizinin çekildiği zamanlarda Kıvanç Tatlıtuğ'un Meltem Cumbul'dan yeni ayrıldığını, Beren Saat'in ise Bülent İnal ile birlikte olduğunu belirterek, ikili arasında hiçbir şekilde aşk yaşanmadığını ve bunu hiç kıvırmadan rahatlıkla söyleyebildiğini ifade etti. 

"Kıvanç Tatlıtuğ efendi bir insan"

Kıvanç Tatlıtuğ'un çok cool ve efendi olduğunu belirten Ufuk Kaplan, eşi Başak Dizer'in de çok pozitif, sıcakkanlı ve hanımefendi olduğunu söyledi. 

"Nebahat Çehre makyaj yapmadan gelmezdi"

Ufuk Kaplan, Nebahat Çehre'nin çok tatlı bir insan olduğunu kaydederek, sete asla makyaj yapmadan geldiğini ve çok pozitif bir enerjiye sahip olduğunu ifade etti.

Nebahat Çehre'ye şalvar giyse bile yakışacağını aktaran Ufuk Kaplan, kendisinin çok zarif ve güzel bir insan olduğunu belirtti. 

"Beren Saat çok merhametli"

Ufuk Kaplan, Beren Saat'in de çok güleryüzlü ve sakin olduğuna dikkat çekerek, güzel oyuncunun iyi bir kalbe sahip olduğunu ve çok merhametli olduğunu kaydetti. 

Yorumlar (0)