Aşık olduğu kişiyle 30 yıl sonra evlendi!

Pamela Anderson, 30 yıl önce gönlünü kaptırdığı Amerikalı film yapımcısı Jon Peters ile gizli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Anderson ve Peters daha önce dörder defa evlilik yaptı.

MAGAZİN 22.01.2020, 19:31
Aşık olduğu kişiyle 30 yıl sonra evlendi!

Pamela Anderson, 30 yıl önce flört ettiği Amerikalı film yapımcısı Jon Peters ile gizli bir törenle dünyaevine girdi.

52 yaşındaki Anderson ile 74 yaşındaki eşi, ilk olarak 30 yıl önce flört etmeye başlamıştı. Yıllar sonra yeniden buluşan ikili, bu kez evlendi.

Peters: "Pamela, henüz gerçek bir şekilde parlamadı"

Peters, The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda, Anderson’ın son 40 yılda ilgi duyduğu tek kadın olduğunu belirtti. Peters, "Pamela bir sanatçı olarak hiçbir zaman tam potansiyelini ortaya koymadı. Henüz gerçek bir şekilde parlamadı. Görülenden çok daha fazlası var ya da onu bu kadar sevemezdim" ifadelerini kullandı.

"Her yerde güzel kızlar var, kendime birini seçebilirdim” 

Peters, "Her yerde güzel kızlar var. Bu 35 yıl boyunca kendime birini seçebilirdim” diyen Peters, “Ben sadece Pamela’yı istedim. Bana ilham veriyor. Onu hak ettği şekilde koruyacak ve ona öyle davranacağım” dedi.

"Jon, Hollywood’un orijinal kötü çocuğu!"

Anderson da eşi için yazdığı şiirde "Jon, Hollywood’un orijinal ‘kötü çocuğu’. Kimseye benzemiyor. Onu aile gibi çok seviyorum. Hayatı beni korkuturdu. Pek çok kız için öyledir. Artık hayatını daha fazla gördüm ve farkına vardım. Başından beri oradaydı. Asla başarısız olmadı. Şimdi ben hazırım, o da hazır. Birbirimizi anlıyor ve birbirimize saygı duyuyoruz. Birbirimizi koşulsuz seviyoruz. Şanslı bir kadınım. Tanrı’nın bir planı olduğunun ispatı” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)