Asena’nın yeni mesleği şaşırttı: 15 Kasım’ı bekliyor

Dans gösterileriyle bir zamanların en çok duyulan ismi olan eski oryantal Asena, yeni mesleği ile birçok kişiyi şaşırttı.

MAGAZİN 07.11.2022, 10:07 07.11.2022, 17:13
Asena’nın yeni mesleği şaşırttı: 15 Kasım’ı bekliyor

Döneminin en ünlü oryantallerinden bir tanesi olan Asena, 2017 senesinde Hasan Dere ile hayatını birleştirmesinin sonrasında medyadan uzak bir hayat sürmeye başladı.

“Sevenlerim kostümlerimi de beğeniyordu”

Moda sektörüne giriş yapan eski oryantal, 15 Kasım günü düzenlemeyi planladığı gelinlik defilesi adına gün sayıyor. Defile için çalışmalarına hızla devam eden ve dikiş makinasından ayrılmayan Asena, "Beni sevenler uzun seneler boyunca benim dans performanslarımın haricinde kostümlerimi de fazlasıyla beğeniyordu." dedi.

“Babaannem zorla götürürdü”

Bu işi çocukluktan beri benimsediğini aktaran Asena, “Babaannem beni 6 sene kadar zorla makine başına götürüyordu. Bizlerde burada yatak örtüsü kenarları işlerdik. İşledikleri o minik minik, büyük bir sabır gerektiren bütün işlemeleri orada öğrendim. Üniversiteye geçene kadar bu işle meşgul oldum. Babaannem tarafından bana hediye edilmiş olan pırlantayı aslında ben o dönemlerde koluma takmışım. Abiyelerimiz ve gelinliklerimizi Edibe Hanım ve aynı şekilde dikimi ve kalıbı çok harika olan Özkan Karakuşoğlu ile beraber uyguladık. Şimdi sırada 15 Kasım var. Muhteşem bir çalışmaya imza atmış olacağız."

Yorumlar (0)