Arzum Onan: "İkinci çocuğu yapacaktık ama..."

Ünlü oyuncu Arzum Onan, katıldığı bir canlı yayında, neden ikinci çocuğu yapmadıklarına ilişkin, "İkinci çocuğu yapacaktık ama sağlık sorunları baş gösterdi. Sonra da Can ile kardeşinin arasının fazla olmasını istemedim." ifadelerini kullandı. 

MAGAZİN 04.05.2020, 10:55
Arzum Onan: "İkinci çocuğu yapacaktık ama..."

Arzum Onan, yakın arkadaşı Özlem Kaymaz'ın canlı yayın konuğu oldu.

Özlem Kaymaz, Arzum Onan'ı canlı yayına zor ikna ettiğini belirterek, "Kıramadı arkadaşını, süslendi püslendi geldi." dedi. 

Bunun üzerine Arzum Onan, Bu günlerde süslenmek, püslenmek iyi geliyor. Ama zaten sözünü asla yere düşürmezdim, geldim." karşılığını verdi. 

"Genetik açıdan torpilliyim"

Ünlü oyuncu, güzellik konusunda samimi açıklamalarda bulunarak, "Herkes kendime nasıl baktığımı merak ediyor. Fazla makyaj yapmam, çok su içerim. Ama işin aslı; genetik açıdan torpilliyim. Annem ve teyzem de çok güzeldir." ifadelerini kullandı. 

"Evlilik emek ister"

1996'dan beri Mehmet Aslantuğ ile evliliğini sürdüren Arzum Onan, "Mutlu evliliğin sırrı ne?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"Aslında bir sırrı yok. Evlilik emek ister. Emeksiz yürümez. Zaman, sabır, disiplin gerekir. İnsan yeri geliyor, kendine bile tahammül edemiyor, değişiyor ve dönüşüyor." 

"İkinci çocuğu yapacaktık ama sağlık sorunları baş gösterdi"

Güzel oyuncu, neden ikinci çocuğu yapmadıklarına ilişkin, "İkinci çocuğu yapacaktık ama sağlık sorunları baş gösterdi. Sonra da Can ile kardeşinin arasının fazla olmasını istemedim." açıklamasını yaptı. 

Arzum Onan, 2004 yılında lenf kanserine yakalanmış, iki yıl süren tedavinin ardından hastalığı yenmeyi başarmıştı. 

Onan, "Şimdilik oyunculuk düşünmüyorum." ifadesini kullanarak setlere dönmeyeceğini de ekledi.

Yorumlar (0)