"Artık kendimi kestirmeyeceğim"

Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen Hollywood'un usta oyuncusu Jane Fonda, "Daha fazla estetik operasyon geçirmek yok. Artık kendimi kestirmeyeceğim" diye konuştu.

MAGAZİN 15.02.2020, 15:35 15.02.2020, 15:51
"Artık kendimi kestirmeyeceğim"

Hollywood efsanesi Jane Fonda, Elle Kanada dergisinin Mart 2020 sayısına kapak oldu.

82 yaşındaki Fonda, “Kendimi beğenmiyor gibi davranmayacağım. Ama daha fazla estetik operasyon geçirmek yok. Artık kendimi kestirmeyeceğim” şeklinde konuştu.

"Kendime bir 10 yıl satın aldım" demişti

Daha önce verdiği bir röportajda yaptırdığı operasyonlarla "Kendime bir 10 yıl satın aldım" diyen Fonda, "Gençken yemek bozukluğuyla mücadele ettim. Kendimi kabullenmek için her geçen gün çabalıyordum. Benim için kolay olmadı" açıklaması yaptı.

"Yabani hayvan görünümlü fotoğraflarımı paylaşıyorum"

Fonda, "Özellikle sosyal medyada yayınlanan fotoğraflarım konusunda daha şeffaf ve dürüst olmaya çalışıyorum. Yabani hayvan görünümlü fotoğraflarımı paylaşıyorum. Bir defasında dişimin dışarıda kaldığı fotoğrafı paylaştım" dedi.

İklim değişikliği protestosunda gözaltına alınmıştı

Washington’da her cuma kongre binasi önündeki iklim değişikliği eylemlerine katılan Fonda, defalarca elleri kelepçelenerek gözaltına alındı.

Eylemleri İsveçli 17 yaşındaki aktivist Greta Thunberg'den ilham alarak düzenlediklerini belirten Fonda, “Greta’nin söylediği gibi iklim değişikliğine bir kriz gibi davranmalıyız, sanki evimiz yanıyormuş gibi hareket etmeliyiz” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)