Armağan Çağlayan’ın teklifine Ajdar’dan ‘1 Milyon Euro’ cevabı!

YouTube üzerinden yaptığı “Gör Beni” programıyla ünü isimleri konu eden ve bilinmeyenler konuşan Armağan Çağlayan, yeni bölümde şarkıcı Ajdar’ı davet etmek istedi. Çağlayan, konu hakkında Ajdar’ın teklifi kabul ettiğini, fakat ‘1 Milyon Euro’ talebinde bulunduğunu belirtti.

MAGAZİN 02.03.2021, 15:27 03.03.2021, 12:01
Armağan Çağlayan’ın teklifine Ajdar’dan ‘1 Milyon Euro’ cevabı!

Televizyon yapımcısı ve yarışmaların aranan jüri üyesi olan başarılı isim Armağan Çağlayan, YouTube üzerinden yayınlanan “Gör Beni” programında ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Konukları hakkında bilinmeyenleri konuşarak gündeme gelen Çağlayan yeni bölümde, katıldığı bir yarışma ile tanınan ve ‘Çikita Muz’ şarkısı ile ünlenen şarkıcı Ajdar’ı konuk etmek istedi.

Daha önce başka bir programdan da para istemiş

Konu hakkında bilgiyi sosyal medya hesabında paylaşan Armağan Çağlayan; Ajdar’ın konuk olmayı kabul ettiğini, fakat ‘1 Milyon Euro’ para talebinde bulunduğunu belirtti.

Ajdar’ın daha önce de bir başka televizyon programına konuk olarak davet aldığında,  ‘1 Milyon Euro’ talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada geyik konusuna dönüştü

Armağan Çağlayan’ın konu hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapması, günün sosyal medya geyiklerinden bir tanesi haline geldi. Çağlayan’ın bir takipçisi ise, Ajdar’ın daha önce sosyal medya platformu Twitter’dan da para istediğini iddia etti. Bir takipçinin parayı vermesini söylemesi üzerine Çağlayan, kredi için bankaya başvurduklarının şakasını yaptı.

Daha önce programa konuk olan CHP İstanbul  İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da paylaşımda, Çağlayan’ın kendisini kahveyle kandırdığını belirten esprili bir cevap yazdı.
 

Yorumlar (0)